Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Compact Space

Chanuřina pýcha

Chanuřina pýcha

Cherryhová Carolyn Janice

Nikdo ze stanice Meetpoint dosud neviděl takové stvoření, jakým byl Cizinec. Napůl nahý, napůl oděný divoce ozubený a s hrozivými drápy.
Tully byl jediným přežívajícím členem své společnosti - komunikativní, sem do vesmírného neznáma cestující rasy - a byl nedobrovolným vězněm svých objevů. Po útěku od sadistického zrádcovského kifa se dostává na loď haniů Pýchu Chanuru.
Věděl málo, když se vydal na milost Pýchy a její posádky, kterou svým příchodem přivedl spolu s celou rasou haniů do nebezpečí a ohrozil tak i mír celé Jednoty.
Informace, které totiž tento uprchlík měl, mohly zničit nebo naopak proslavit každého z kterékoliv rasy na stanici Meetpoint.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 67,00 Kč
Série: Compact Space
Díl: 1


Odvážná Chanur

Odvážná Chanur

Cherryhová Carolyn Janice

Pyanfaré Chanurová si myslí, že již nikdy neuvidí Tullyho - osamoceného člověka, který rozvrátil pokojnou atmosféru stanice Meetpoint a vyvolal proti klanu Chanurů nepřátelství u půl tuctu cizích ras, stejně tak jako u rasy Haniů samotných. V pokračování Hugem nominovaného románu Chanuřina pýcha je však Tully zpět a přináší s sebou nabídku nevyčíslitelné hodnoty, nabídku obchodování s lidmi, která může znamenat nesmírnou moc, bohatství pro Pyanfaré a její loď Pýchu!

stav - jako nová,nečtená   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > ANTIKVARIÁT
Knihy > AKCE

Cena: 100,00 Kč
Série: Compact Space
Díl: 2



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.