Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Star Trek - Epilog osudu

Star Trek: Epilog osudu 1 – Rozpolcený čas

Star Trek: Epilog osudu 1 – Rozpolcený čas

Ward Dayton

První část velkolepého finále Star Treku!

Čas se rozpadá…

Nespočet alternativních a paralelních realit je pod útokem – slábnou a hroutí se z nelítostného náporu. Bez zásahu se vesmír řítí do nekonečné propasti entropie.

Starý přítel, zocelený dekádami přihlížením této dočasně eskalující katastrofy, hledá pomoc u kapitána Jean-Luca Picarda a posádky hvězdné lodi Enterprise.

Apokalypsa sama může pocházet z jejich budoucnosti, ale lze příčinu najít v minulosti? Pouhá identifikace neznámého protivníka je jen prvním krokem na dlouhé cestě k míru, ale prvotní úspěchy přicházejí za strašlivou cenu.

Kolik bude stát finální vítězství je ve hvězdách. A bude mít v budoucnosti, která současnost nebude pamatovat, vůbec nějakou hodnotu?   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 499,00 Kč
Série: Star Trek - Epilog osudu
Díl: 1


Star Trek - Epilog osudu: Popel zítřka

Star Trek - Epilog osudu: Popel zítřka

Swallow James

Budoucnost válčí s minulostí. Zatímco nelítostný nepřítel šíří po Galaxii strach a zanechává za sebou spoušť, kapitán Sisko a vedek Kira sdílejí děsivou předtuchu nezastavitelné apokalypsy. Jean-Luc Picard je nucen vzít věci do vlastních rukou a naverbovat do zoufalého boje všechny důvěryhodné spojence. Na hořící obloze soustavy Bajor hrozí smrtící konfrontace miliardě světů – ale cenou za přežití je čin, který přesahuje všechny rozumné meze... Od autora bestsellerové série Nomád.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy
Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 499,00 Kč
Série: Star Trek - Epilog osudu
Díl: 2



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.