Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Punisher MAX

Punisher MAX - Matička Rus

Punisher MAX - Matička Rus

Ennis Garth

Pusniher se opět vrací! Osmý u nás vydaný komiksu - Punisher MAX 3.
Nick Fury dostal úkol, který dost spěchá... ale jde o Rusko. A naneštěstí je jediný člověk, který to zvládne: Punisher. Frank Castle musí proniknout na základnu jaderných raket na Sibiři a najít smrtící retrovirus, který by neměl padnout do špatných rukou. Jenže v podzemí jaderného sila na něj kromě jiného čeká i Mongol!
Třetí kniha z dospělácké punisherovské řady, ve které se spíš než se superhrdiny potkává nelítostný mstitel s obyčejným, ale o to nebezpečnějším lidským zlem. Tenhle komiks opravdu není pro slabé povahy - taky má scénář na svědomí sám Garth Ennis, který se v řadě MAX konečně nemusel s Punisherem krotit.
Garth Ennis nás opět bere na výlet do temných hlubin lidské duše, do světa gaunerů, úchylů, zrůd a šílenců... a o všem vypráví s humorem tak černým, že vedle něj vypadá asfalt jako holubička míru.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy

Cena: 359,00 Kč
Série: Punisher MAX
Díl: 3


sleva Punisher MAX - Dole je nahoře, černá je bílá

Punisher MAX - Dole je nahoře, černá je bílá

Garth Ennis

Devátý Punisher, čtvrtý Punisher MAX.

Nick Fury dostal úkol, který dost spěchá… ale jde o Rusko. A naneštěstí je jediný člověk, který to zvládne: Punisher. Frank Castle musí proniknout na základnu jaderných raket na Sibiři a najít smrtící retrovirus, který by neměl padnout do špatných rukou. Jenže v podzemí jaderného sila na něj kromě jiného čeká i Mongol!

Třetí kniha z dospělácké punisherovské řady, ve které se spíš než se superhrdiny potkává nelítostný mstitel s obyčejným, ale o to nebezpečnějším lidským zlem. Tenhle komiks opravdu není pro slabé povahy – taky má scénář na svědomí sám Garth Ennis, který se v řadě MAX konečně nemusel s Punisherem krotit.

Garth Ennis nás opět bere na výlet do temných hlubin lidské duše, do světa gaunerů, úchylů, zrůd a šílenců… a o všem vypráví s humorem tak černým, že vedle něj vypadá asfalt jako holubička míru.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 149,00 Kč
Série: Punisher MAX
Díl: 4


Punisher MAX - Otrokáři

Punisher MAX - Otrokáři

Ennis Garth

Všechno začalo jedné chladné, tmavé noci v Brooklynu, když se v dešti rozlehly zděšené ženské výkřiky…
Viorica vypráví hrozné věci. A Frank Castle pozorně naslouchá. Takže se muži, kteří dívku trýznili, brzy ocitnou před hlavní jeho pušky. S podobným gangem, jako jsou otrokáři, se snad ještě nesetkal. Je to parta veteránů genocidy ve Východní Evropě, chladných, krutých mužů, kteří si myslí, že na obranu toho, co si přivlastnili, mohou použít všechny prostředky, a že je v oboru války a násilí nic nepřekvapí.
Punisher je brzy vyvede z omylu…   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy

Cena: 359,00 Kč
Série: Punisher MAX
Díl: 5


sleva Punisher MAX Barracuda

Punisher MAX Barracuda

Ennis Garth

V pořadí jedenácté pokračování komiksového Punishera, šestý Punisher MAX.
Frank Castle vyráží na jih, do Miami. Pokud si ale myslíte, že přibalil plavky a opalovací krém, asi ho dost neznáte. Frank jde po partě chlápků, kteří si spletli podnikatelskou dravost s dravostí žraloka. Firma Dynaco Corporation slaví úspěchy, ale její majitelé si maličko vykládají zákony po svém a k tomu, aby pohádkově zbohatli, hodlají fůru lidí připravit nejen o peníze, ale i o životy. Punisher jim to chce zarazit – jenže netuší, že v močálech Everglades na něj číhá cosi, s čím nepočítal: a to cosi měří dva metry deset, váží půl druhého metráku a má dost vražedný smysl pro humor. S někým, jako je Barracuda, jste se rozhodně ještě nesetkali. Zato když se s ním setkáte, už nikdy na to nezapomenete.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 299,00 Kč
Série: Punisher MAX
Díl: 6


sleva Punisher MAX - Muž z kamene

Punisher MAX - Muž z kamene

Ennis Garth

Dvanáctá kniha Punisherových komiksových dobrodružství, sedmý Punisher MAX.
Vyřizování účtů mezi Punisherem a sovětským generálem Zacharovem se odehrává
v Afghanistánu...
Oba protivníci mají své spoluhráče, ale v této zemi umírají i dobří lidé velmi lehce...
  více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 299,00 Kč
Série: Punisher MAX
Díl: 7


Punisher MAX - Vdovy

Punisher MAX - Vdovy

Ennis Garth

Již 13. sešit Punisherových komiksových dobrodružství a 8. díl, ze série Punisher MAX.

Pět žen, ze kterých Punisher udělal vdovy. A dluh, který se dá splatit jedině krví.

Nemilosrdně zmasakroval jejich manžely, otce, bratry. Z jejich dětí nadělal sirotky. Že ti, které zabil, byli mafiáni? Koho to zajímá – pro tyhle ženy je Frank Castle prostě řezník a vrah. Proto se rozhodnou provést co, na čem jejich muži tak krvavě ztroskotali: sejmout Punishera.

Jenže se svou nenávistí nejsou samy. Když máte za manžela gangstera, nasbíráte pěknou řádku vzpomínek, které byste radši neměli. A minulost se brzy zjeví i téhle pětici vdov – a je ozbrojená, smrtící a prahne po odplatě.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy

Cena: 359,00 Kč
Série: Punisher MAX
Díl: 8


sleva Punisher MAX - Dlouhá chladná tma

Punisher MAX - Dlouhá chladná tma

Ennis Garth

Čtrnáctý komiks o Punisherových dobrodružství, devátý díl ze série Punisher MAX.

„POČKEJ, TEĎ NĚCO ZAŽIJEŠ…“
Barracuda se vrátil. Nejnebezpečnější nepřítel, proti jakému kdy Punisher stál, navíc našel skulinu v jeho zbroji, a dokonce takovou skulinu, o které neví ani sám Frank Castle. Překypuje tou nejčernější a nejjedovatější nenávistí, chystá se Punishera rozdrtit na krvavou kaši – a hodlá to provést pěkně pomaloučku a řádně si to užít.
Jenže Castle má za sebou roky a roky masakrů, takže kdo ví, jakou smrtící sílu v sobě ještě dokáže najít? Barracuda to brzy zjistí tím nejdrsnějším způsobem… a dokonce se na to náramně těší.

Zatím nejsurovější a nejnásilnější příběh Punishera: Dlouhá chladná tma, obsahuje příběhy čísla 50–54, napsal Garth Ennis (Banda) a nakreslili Howard Chaykin (Wolverine) a Goran Parlov (Y: Poslední mužů).   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 299,00 Kč
Série: Punisher MAX
Díl: 9



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.