Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Jakub Vandrovec

Kroniky Jakuba Vandrovce

Kroniky Jakuba Vandrovce

Pilipiuk Andrzej

První kniha příhod exorcisty-amatéra

"Máš problémy s duchy předků? Něco ti šramotí v domě? Soused je upír? Zajdi za Jakubem Vandrovcem, nejlepším exorcistou-samoukem z celé země! Sice žije v zapadlé vesnici na východě, živí se vlastní pálenkou a vypadá jako starý pytlák, ale nedej na zdání! Ještě se nevyskytl upír, mimozemšťan, vlkodlak nebo přízrak, se kterým by si neporadil nebojácný vymítač v gumákách."
Jaroslaw Grzedowicz

"Takový ochlasta tady nikdy nežil!"
Vojslavický starosta   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 329,00 Kč
Série: Jakub Vandrovec
Díl: 1


Čaroděj Ivanov

Čaroděj Ivanov

Pilipiuk Andrzej

Stav: výborný, nečtená.

"Jakub Vandrovec - samorostlý exorcista k pronajmutí, producent kořalky, génius v gumovkách. Téměř okamžitě se dostal do panteonu nejoblíbenějších postav polských čtenářů. Proč? Možná proto, že Vandrovec je svým způsobem antihrdina. Ne ve stylu hollywoodského hlupáka, ale tvrdého, střízlivě myslícího člověka z lidu. A nade vše obdařeného specifickým druhem cynického humoru."
Ewa Bialolecka

"Když ve Vojslavicích zprovoznili internet, tak starosta zadal vyhledat heslo Vojslavice. A na stránkách se objevily některé mé povídky s Jakubem Vandrovcem. Po jejich přečtení pronesl dnes již památnou větu: Takový ochlasta tady nikdy nežil! Ale jinak to on i obyvatelé vzali dobře - návštěvu rodného městečka jsem přežil."
Andrzej Pilipiuk   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 500,00 Kč
Série: Jakub Vandrovec
Díl: 2



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.