Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Architekti světů

Střepy Země

Střepy Země

Tchaikovsky Adrian

Válka skončila. Její hrdinové jsou zapomenuti. Až do jednoho náhodného objevu… Aby zachránili svůj druh, vytvořili lidé po zničení Země bojovou elitu – zdokonalené lidské bytosti s implantovanými vylepšeními. Jedním z nich je Idris. Od chvíle, kdy ho ve válce přetvořili, nezestárl ani neusnul. Jednoho dne však mimozemští agresoři, Architekti, zmizeli – a Idris a jemu podobní se stali zbytečnými. Kdysi hrdina lidstva se od té doby protlouká na nezávislé sběrné lodi, aby se vyhnul nežádoucí pozornosti. Když Idris a jeho posádka objeví ve vesmíru podivné, opuštěné dílo Architektů, získají něco, co má nevyčíslitelnou hodnotu a pro co by mnozí zabíjeli. Pronásledováni gangstery, kulty a vládami se řítí napříč galaxií a hledají odpovědi. Vracejí se Architekti? A pokud ano, proč?   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi

Cena: 539,00 Kč
Série: Architekti světů
Díl: 1


Oči prázdnoty

Oči prázdnoty

Tchaikovsky Adrian

Po osmdesáti letech křehkého míru jsou Architekti zpět. A působí spoušť, dokážou zničit a pohltit celé planety.

V minulosti pomohly artefakty Prapůvodních – pozůstatky dávno zaniklé civilizace – zachránit svět před zkázou. Tentokrát Architekti našli způsob, jak tyto ochranné relikvie obejít. Žádná planeta není v bezpečí.
Lidské kolonie čelí hrozícímu vyhynutí a zmítá jimi zmatek. Zatímco někteří věří, že jediným způsobem, jak Architekty zastavit, je jednotná fronta všech galaktických civilizací, jiní trvají na tom, že by lidstvo mělo bojovat samo. A jsou i tací, kteří se snaží těžit z roztříštěné válečné politiky – i když Architekti se rychle blíží.
Idris, který strávil desítky let útěkem před hrůzami své minulosti, se opět ocitá uprostřed válečné vřavy. Jako mediátor by mohl být jedním z mála, kdo zvrátí průběh války. S hrstkou spojenců hledá zbraň, která by mohla zatlačit Architekty a zachránit galaxii. Aby tak ale mohl učinit, musí se vrátit do noční můry neprostoru, kde byla jeho mysl zlomena a přetvořena.


To, co tam Idris objeví, všechno změní.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi

Cena: 629,00 Kč
Série: Architekti světů
Díl: 2



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.