Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Jack Raines

Hnízdo ďábla

Hnízdo ďábla

Goodkind Terry

Kate Bishopové zůstává po brutální vraždě bratra mnoho nezodpovězených otázek. Proč držel ve sklepě muže spoutaného v řetězech? Jaký měl vztah s policistkou, která případ vyšetřuje? Mohla mít jeho vražda souvislost se smrtí samotářského strýce před třemi týdny?

Kontaktuje ji muž, záhadný autor knihy Stručné dějiny zla. Tvrdí, že zná odpovědi na všechny otázky – odpovědi, které jí odhalí podstatu skutečného zla. Následně se ukazuje, že stejně jako její bratr má skrytý talent, jenž ji odsuzuje na smrt z rukou lidských superpredátorů.


Nebezpečná cesta do temných postranních uliček, nejtemnějších koutů lidské mysli a ke skutečné podstatě člověka – na místa, kam se odvážilo nemnoho lidí a z nich většina zemřela...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy
Knihy > Horor

Cena: 395,00 Kč
Série: Jack Raines
Díl: 01


Dívka na Měsíci

Dívka na Měsíci

Goodkind Terry

Strhující jízda, ve které Terry Goodkind uvádí na scénu doposud nejvýraznější postavu ve světě předchozího románu Hnízdo ďábla. Postavu přinášející smrt. Angela Constantinová se narodila jiná. Nikdo ji nepovažoval za zvláštní. Všichni se mýlili.

Angela zjistila, že má vzácné nadání. Její matka propadla drogovému šílenství a její závislost se podepsala na Angele. Nešťastné dětství trvalo krátce, dospěla rychle. A vyrostla. Angela Constantinová vede tajný život. Žije sama v horské chatě a podniká v několika oborech. Potkává se s různými lidmi, ale nikdo nezná její tajemství.

Zdědila schopnost rozpoznávat vrahy. Proto se rozhodla pro osamělý život plný násilí ve jménu vlastního cíle. Když se nečekaně stane obětí skupiny mezinárodních teroristů, zjistí, co mají v plánu. Nevypadá jako hrdinka. A přesto představuje naději.   více informací

Koupit
Druh zboží:

Cena: 440,00 Kč
Série: Jack Raines
Díl: 02



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.