Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Dítě proroctví

Skrytý válečník

Skrytý válečník

Flewelling Lynn

Dívka v chlapeckém těle - s touto krutou pravdou je Tobin nucen se smířit. Svou novou identitu však nesmí nikomu prozradit. Ani svým nejbližším, protože by tím mohl ohrozit jejich životy. Král Erius ve své chorobné touze po moci totiž neváhá jít přes mrtvoly. A královy plamínky šílenství ještě rozdmýchává čaroděj Niryn. Sám totiž rozehrál vlastní hru o královský trůn. Události tak spějí k nevyhnutelnému konfliktu...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 249,00 Kč
Série: Dítě proroctví
Díl: 2


Královna věštců

Královna věštců

Flewelling Lynn

Pod vládou krále - uchvatitele Skala trpěla hladomorem, nemocemi a invazemi. Nyní však přišel čas právoplatné dědičky, čas návratu k tradici královen válečnic. A konečně bude potvrzeno Světlonošovo proroctví: Dokud bude zemi chránit a vládnout dcera z královského rodu, Skala nebude podrobena.
Mystický oheň spálil chlapecké tělo známé jako princ Tobin a odhalil princeznu Tamír, dívku na pokraji ženství a královnu, připravenou - po životě v přestrojení pod ochranou čarodějů a šamanů - žádat svůj trůn. Přijme ji však její lid, její vojsko - a přátelé, které musela podvést? A co hůř, zažehne její soupeř v nároku na trůn, Tobinův přítel, který se změnil v Tamířina nepřítele, v zuřivém boji o Skalu občanskou válku?


  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 249,00 Kč
Série: Dítě proroctví
Díl: 3



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.