Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Království bohů

Noc šelem

Noc šelem

Turtledove Harry

Gerin Fox se zmýlil. Ve chvíli, kdy se chce usadit a užívat si odpočinku, opět zaslechne Hlas boha Bitona: "Nad Severem visí nebezpečí, jako hrozny révy visí z keřů v době sklizně." Jakákoliv zmínka o hroznech Gerina znervózňuje, neboť to znamená, že sithonský bůh Mavrix se opět plete do záležitostí Severu; kdekoliv o sobě dal tento hravý, škodolibý a sofistikovaný bůh vědět, tam přichází peklo.

Ale časy se změnily a Gerinovi součastní nepřátelé, Gradiové, mají své vlastní, chladné a divoké bohy, kteří porobenou zemi devastují natolik, že je neobyvatelná pro každého, kdo je odmítá uctívat.

Aby se jim dokázal Gerin postavit, musí se spojit s mocnými bohy: Mavrixem, Baiversem, a primitivními bohy žijícími v hlubokém podzemí - potom se pokusit přežít válku bohů, aby mohl sjednotit Sever - a prohlásit se opravdový králem Severu…   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 170,00 Kč
Série: Království bohů
Díl: 1


Princ severu

Princ severu

Turtledove Harry

Gerin Fox neměl být jako nejmladší syn vychováván k vládnutí, ale k vědění a studiu magie. Osud tomu nechtěl - stal se vůdcem ještě v mladém věku. Musel se starat o spokojenost a blahobyt svého lidu. Foxův život však začalo ovlivňovat příliš mnoho událostí:

- Jeho syn byl unesen…
- Nájezdníci překračují hranice a napadají jeho lidi…
- Baron nejblíže hranicím země chce víc, než mu je Fox ochoten poskytnout…
- A především jej znepokojují děsivé noční můry, ve kterých podivná monstra pustoší sever země, a nejasné tušení, že stvůry a nemrtvé vyvolávají mocní bohové se svými nejasnými záměry.

Zatímco Gerin a jeho legie zahájili válku za záchranu civilizace na Severu, spojené síly nepřátel uvrhují Gerinův svět do opravdu temného věku.
  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 197,00 Kč
Série: Království bohů
Díl: 2


Král severu

Král severu

Turtledove Harry

Celý Sever ovládal Gerin Fox a jižní říši nemusel odvádět žádné daně; dokud držel v šachu divoké Trokmoice, říše ponechávala pohraničí svobodu.

V prvním románu Noc šelem získali Trokmoici mocného spojence - nebo jím byli ovládáni - nového čaroděje, válečníka, který se náhle objevil se zlověstnou knihou moci: legendární Shabeth - Shiri, která již jednou před tisíciletími skoro zničila svět. A náhle se role obrátily, Trokmoici již neustupovali, ale snažili se o ovládnutí cizího území.

Gerinovi se nepodařilo přivést na pomoc armádu z jižní říše, která by zabránila invazi Trokmoiců, zavalila přístupovou cestu ze Severu na svá území a ponechala Gerina jeho osudu.

V následující knize Princ Severu musel Gerin využít všechny své schopnosti, aby porazil nelítostné nepřátele a zachránil malého syna, který byl unesen.

A nyní znovu nastal čas zásadního rozhodnutí - Sever potřebuje svého krále!   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 215,00 Kč
Série: Království bohů
Díl: 3



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.