Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Bouřlivé věky

Bouřlivé věky - komplet

Bouřlivé věky - komplet

Turtledove Harry

*Ztracený trůn
*Kladivo a kovadlina
*Tisíc měst
*Videssos v Obležení

Stav perfektní, nečtené.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 600,00 Kč
Série: Bouřlivé věky


Ztracený trůn

Ztracený trůn

Turtledove Harry

Během posledních let zavládl mezi impériem Videssos a jeho protivníkem Makuranem vratký mír. Nyní Král Králů Makuranu vyburcoval hraniční državy - dokonce i malou tvrz, jejímž pánem byl Abivardův otec - aby se připravily na nájezdy barbarů. Ale Abivard sám vyslechl jiné varování: tajuplné proroctví o poli, kopci a štítu zářícím přes moře.

Přešlo léto a mladíkův otec i jeho Král zemřeli na bitevním poli - na místě označeném proroctvím. Abivard pospíchá domů, aby se postavil lítému nepříteli, bránit svou rodinu a zemi. K jeho překvapení a zděšení největší nebezpečí nepřichází ze strany plenících kmenů nebo z Videssosu, ale z hlavního města. Koruny se zmocnil temný a hrabivý uzurpátor; právoplatný dědic zmizel a žádný smrtelník neví, kde ho hledat.

Abivardova bouřlivá cesta ho přesto přivádí přes mnohá nebezpečí k opravdovému Králi - a dál až k samotnému pokraji velikosti - a osudu!   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 179,00 Kč
Série: Bouřlivé věky
Díl: 1


Kladivo a kovadlina

Kladivo a kovadlina

Turtledove Harry

Videssos je obležen nepřáteli. Na trůn usedl uzurpátor - diktátor, který se nestará o to, že jeho říši trhají na kusy hordy barbarů a makuránští nepřátelé. Jediné, na čem mu záleží, jsou jeho krvelačné choutky.

Jen málokdo se proti němu postavil. A hlavy těch, kteří k tomu našli odvahu, se brzy ocitly naražené na kůlech.
Jen jediné jméno přináší naději na svobodu: Maniakes. A tak navzdory exilu na samém konci civilizovaného světa přijímá mladší Maniakes výzvu, shromažďuje síly a vyplouvá, aby se utkal s tyranem.

Ale tyran použije všechny prostředky, které má k dispozici, aby povstání zadusil v samém počátku. A když se Maniakesovi podaří zůstat naživu, čeká ho nelehký úkol, odrazit, nepřátelské hordy - a zmařit plány bývalého přítele, který se stal nejstrašnějším nepřítelem říše!   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 179,00 Kč
Série: Bouřlivé věky
Díl: 2


Tisíc měst

Tisíc měst

Turtledove Harry

Zatímco se slunce blyští na vyleštěných kopulích chrámů ve městě Videssos, přemýšlí Abivard, nejvyšší vojenský velitel Makuranu a Godarzův syn, jak dosáhnout nemožného. Jak má splnit příkaz Velekrále Sharbaraze a zničit mocné císařství Videssos?

Navzdory všem očekáváním zaútočí videssiánský císař na samotný Makuran. Abivardovi nezbývá nic jiného, než se ujmout obrany, aby následně útočníky vyhnal za Země Tisíce Měst.

Abivard bude potřebovat nejen své vybroušené bojové umění, ale také své nejmocnější mágy, protože nikdo nepochybuje, že videssiánskou vojenskou strategii budou doprovázet ta nejlepší kouzla císařství. A i když se vše obrací stále k horšímu a zrádci plánují Abivardovu zkázu, nezdolný válečník přísahal, že se nikdy nevzdá…   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 193,00 Kč
Série: Bouřlivé věky
Díl: 3


Videssos v obležení

Videssos v obležení

Turtledove Harry

Videssos v obležení dovádí zatím poslední dobrodružství videssianské série ke strhujícímu rozuzlení intrik, zrady, a konečnému střetu dvojice sympatických nepřátel - videssianského Avtokrata a velkého makuránského vojevůdce Abivarda. Oba protivníky ukazuje jako lidské bytosti se svými pochybnostmi, omyly i nadějemi a skutečným životem vzdáleným válečným polím a členům vlád.

S příchodem jara císař Maniakes formuje své bojové oddíly proti nepřátelům hlavního města, kteří se chtějí zmocnit trůnu a dosadit na něj arogantního krutovládce. Avšak v okamžiku, kdy doráží se svými válečníky do Země Tisíce Měst, trápí jej jako noční můra jediná otázka na kterou ani netuší odpověď. Kde se nalézá jeho nemesis - legendární neporazitelný vojevůdce - jehož bojovníky a nástrahy očekával.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 197,00 Kč
Série: Bouřlivé věky
Díl: 4



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.