Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Golden dog

Červi v hlavě

Červi v hlavě

Karin Novotná, Kristýna Lyach, Jarka Pelikánová a Jiří Koreš

Spřízněnou duši můžete potkat kdekoli. Autoři této sbírky se setkali na kurzu tvůrčího psaní, kde se jim začalo říkat „horor tým“. Jestli milujete hřbitovy, přízraky, vetřelce, psychopaty, příšerná tajemství a čas od času vás děsí i vlastní děti, držíte v ruce knihu přesně pro vás.
Červy do hlavy Vám nasadí Karin Novotná, Kristýna Lyach, Jarka Pelikánová a Jiří Koreš. O zbytek se postará svými ilustracemi Jiří Dvorský.
Tak čtěte, protože nikdy nevíte.. hele, co se to té paní před Vámi hemží ve vlasech?   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy
Knihy > Horor
Knihy > AKCE

Cena: 299,00 Kč


Hřbitov trpaslíků

Hřbitov trpaslíků

Boček Petr

Co svede dohromady trpaslíka, kterému unesli přítelkyni, odborníka na hřbitovy a pohřbívání, sužovaného despotickou matkou, a zoufalého otce, jemuž někdo z hrobu ukradl tělo zavražděné dcery? Jakou roli v tom všem hraje mystický Lovec, ghúlové a trpasličí magie? Mohou mrtví zpívat „Holka modrooká“? Kdo je „vrahem andílků“? To vše se dočtete v černohumorně laděném horrorovém románu Hřbitov trpaslíků.
Co všechno může člověka přivést ke zlu? Chtíč, zoufalství, pomsta, ochranitelský komplex či touha po lepším životě…   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > AKCE

Cena: 229,00 Kč


Mrtví kráčí po zemi: Život v ráji

Mrtví kráčí po zemi: Život v ráji

Štefko Martin

Ještě než Kovboj potkal Em, ještě než došel na konec svojí cesty a posadil se vedle Stephena Kinga, dorazil na místo, které na první pohled vypadalo jako dokonalý ráj na zemi. Může existovat ráj, když mrtví kráčí po zemi?   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Horor
Knihy > AKCE

Cena: 250,00 Kč
Série: Mrtví kráčí po zemi
Díl: 1


Oko čarodějnice

Oko čarodějnice

Černohorská Nelly

Sofie byla obyčejná osmnáctiletá dívka potýkající se s vlastními problémy dospívání a nevydařenými vztahy.
Vše se změnilo poté, co její matka, milovnice starožitností, pověsila na stěnu zrcadlo. Rázem se ocitla v soukolí bizarních událostí, jež hrozily skončit katastrofou.
Ve městě začaly mizet dívky. Pachatel po sobě nezanechal žádné stopy a policie tápe. Jakmile se ztratí i Sofiina mladší sestra Alice, začíná závod s časem a vítězství je nejisté.

Edice: Zrnka temnoty (1.)   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Horor
Knihy > Beletrie
Knihy > AKCE

Cena: 159,00 Kč



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.