Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Alman

Arcanum

Arcanum

Wheeler Thomas

Píše se rok 1919. Ve stínu velkoměst se začíná vraždit. V této nebezpečné době, kdy se stírá hranice mezi řádem a chaosem, na sebe skupina vizionářů bere úkol zajistit bezpečí lidstva. Nazývá se Arcanum.
V londýnském Hyde Parku za podivných okolností zahyne Konstantin Duvall, zakladatel Arcana. Zdrcený Sir Arthur Conan Doyle, nejstarší člen Arcana, se rozhodne, že pomstí Duvallovu smrt a odhalí tajemství, které po sobě zanechal. Zemřelý Konstantin totiž vlastnil nejmocnější artefakt na světě: Knihu Henochovu, kroniku Božích omylů, jejíž stránky mají moc způsobit konec všeho. Kniha po Duvallově smrti zmizela.
Conan Doyle se vydává na cestu, která ho zavede do ubohého a špinavého podsvětí New Yorku, ke zdánlivě nesouvisícím, ale nepochybně propojeným vraždám. Svolá osamocené členy Arcana, aby mu přišli na pomoc. Zjistí, že se zapletli do příběhu starého jako sám čas. Nejde o boj mezi lidmi či národy, ale o válku temnoty a světla.
Arcanum je neobyčejný příběh, v němž vystupují nejznámější i nejnechvalněji proslulé osobnosti dvacátého století a ve kterém jsou v sázce věci nejen lidské, ale i božské.

Arcanum je oslnivý thriller o okultních a nadpřirozených jevech. Je plný dramatických událostí i napětí a vystupují v něm pozoruhodné historické postavy: mistr úniků Harry Houdini, neblaze proslulá voodoo královna Marie Laveau, mladý fantasta H. P. Lovecraft a důmyslný Sir Arthur Conan Doyle. Děj nás zavede do děsivé doby, kdy genialita a šílenství kráčely ruku v ruce...
  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Horor

Cena: 223,00 Kč


Jonathan Strange & pan Norrell

Jonathan Strange & pan Norrell

Clarková Susanna

Před mnoha staletími, dokud ještě magie v Anglii vzkvétala, byl největším mágem Král Havran. Na počátku devatenáctého století z něj však nezbývá o moc víc než legenda a Anglie se svým šíleným králem a šviháckými básníky na praktickou magii nevěří. Pak se ale v Hurtfewském opatství objeví samotářský pan Norrell a nechá obživnout sochy v yorské katedrále. Zpráva o návratu magie se brzy rozlétne po celé Anglii. Pan Norrell odcestuje do Londýna pomáhat vládě v boji proti Napoleonovi, nečekaně při tom narazí na nadaného mladého mága a vezme ho k sobě do učení. Do jejich partnerství se však brzy vloudí rivalita. Pan Norrell se nikdy nezbavil svého tajnůstkářství a Jonathana Strange zase přitahuje ta nejdivočejší a nejnebezpečnější magie a riskantními experimenty s dávno zapomenutou magií ohrozí nejen partnerství s Norrellem, ale i všechno, co mu je drahé.   více informací

Není skladem
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 358,00 Kč


Vlnka

Vlnka

Allen Tui

Přemýšleli jste někdy o tom, co asi probíhá v těch skvělých mozcích mořských živočichů, kteří byli na vysokém stupni vývoje již desítky milionů let předtím, než lidé slezli ze stromů? Nedávno se jisté vesmírné síly rozhodly, že přišel čas, aby lidé poznali příběh, který zásadně ovlivnil jejich planetu.

Podle této knihy se na Novém Zélandu natáčí film. Autorka Tui Allen popisuje příběh, jak filmový producent Larry Toogood z Wellingtonu dostal od jejího literárního agenta Ray Richardse výtisk „Vlnky“.
Larry stál s balíčkem v rukou u okna, odkud viděl na wellingtonský přístav. Otevřel balíček, vytáhl knihu a všiml si obálky s kresbou dvou skákajících delfínů. Pak zvedl oči a uviděl něco, co ještě nikdy předtím neviděl – wellingtonský přístav byl plný skákajících delfínů. Okamžitě zavolal Rayovi, aby mu řekl, co se právě stalo. „Je to nějaké znamení?“ zeptal se. „Stačí si přečíst knihu,“ odpověděl Ray.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Beletrie

Cena: 223,00 Kč



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.