Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Aventinum

88 rad pěstitelům růží

88 rad pěstitelům růží

Kolektiv autorů

stav: Velmi dobrý
Ilustrace/foto: Pavel Dvorský, Vladimír Židlický, Helena Atanasová, Josef Sus   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 60,00 Kč


Pilátův žert

Huxley Aldous

Stav: horší stav, uvolněné listy, obálka zcela volná.

Cestovní deník z Los Angeles.
Edice Standard Library svazek XXV (25.)
Autor obálky: Josef Čapek   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 120,00 Kč


Ve spárech hororu

Ve spárech hororu

Hulpach Vladimír

Výbor hororů, které byly z větší části kdysi postupně publikovány v časopisu FILIP, je určen zejména mladým čtenářům, aby se mohli blíže seznámit alespoň se základním rozvrstvením daného žánru. Proto jsou zde zahrnuta ve formě adaptovaných povídek slavná klasická díla, duchařské vyprávění, horor politický, filmový, texty vycházející z pověr nebo pověstí, zpracování skutečného případu a na závěr nechybí ani parodie. Při své koncepci svazku určeného mládeži vycházel editor jak ze snahy zavést čtenáře do nejrůznějších prostředí, koutů světa a období jeho historie, tak i ze snahy vytvořit čtivou a zajímavou knížku literárně hodnotých povídek, inspirovaných tvorbou klasických a současných autorů.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Horor
Knihy > AKCE

Cena: 299,00 Kč


Zajatci Marsu ant.

Zajatci Marsu ant.

Pokorný Zdeněk

Stav: Velmi dobrý, nečtená

Kniha našeho předního astronoma na základě současného stavu poznání a za pomoci fantazie otvírá pohled do blízké i vzdálenější budoucnosti planety Marsu.

Na barevné příloze jsou autentické fotografie Marsu i jeho povrchu a také prvních sond, které přistály na "Rudé planetě".

Nesázejte se ani o pětník, zda lidé v tomto století poletí na Mars. Určitě se tam vypraví, ale zatím nikdo stoprocentně neví, kdy se tak stane a jak bude taková expedice vypadat.. Mnohé představy o „výpravě století“ k načervenalé planetě však již existují.

Kniha nabízí příběh prvního letu pozemšťanů na Mars, který je ještě stále ještě z kategorie science fiction, ale zanedlouho se promění ve skutečnost. A my ji zažijeme.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 80,00 Kč



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.