Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Krigl

Bajky z mechu i říčky

Bajky z mechu i říčky

Kobulejová Hana karolina

Víte, co dělají v noci světlušky? Proč si páv povídá se pstruhem? Jak se dá setkat se zpívajícím jezevcem? A co se děje, když se medvíďata nechtějí ukládat k zimnímu spánku, ale místo toho se rozhodnou skotačit?
Čeká na vás povídání o tom, jak bojácný ráček znovu najde svou odvahu. Dozvíte se, proč vrabčáci s dobrotivostí více pořídí, čím se koroptvím z obilného pole vyplatí přátelství s bažantem a také dostanete možnost přidat se mezi bobří a vydří vodní radovánky.
V knížce, kde zurčí říčka, přes kterou se dobrodružně plaví broučci a nad mechem poletují modrásci, se nachází malebný svět plný laskavých příběhů, které zažívají zvířátka kolem nás.
Jedná se již o třetí díl v pořadí.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Dětské
Knihy > AKCE

Cena: 188,00 Kč


sleva Gjorkové - tajemství minulosti

Gjorkové - tajemství minulosti

Benešová Tereza

Stav: výborný, nečtená.

Pod hladinou oceánu leží celý svět, o němž nic nevíme, ale dvanáctiletá Nefas ví, že patří právě tam, do světa Gjorků...
Chce jen najít domov, kamarády a dozvědět se, proč musela vyrůstat mezi cizími...
Nový domov není ale zrovna přívětivý a tak se Nefas snaží nepoutat na sebe pozornost, i když časem zjistí, že pomoc
může přijít z nečekaných míst, a že kdo se ptá, může se dozvědět pravdu nevítanou...   více informací

Koupit

Cena: 50,00 Kč


Hladová přání

Hladová přání

Matoušková Tereza

Podmoří je svět, který je magií přímo prosáklý. Čarodějové na Tark Itlen, kteří ji studují, ne vždycky činí nejmoudřejší rozhodnutí. Nepodařené pokusy se ztrácejí v podzemí kláštera, kde čekají, až budou znovu nalezeny. Když jim ze sklepení pomůžete, splní vám jakékoliv přání. Chtít za to budou jenom pár kapek vaší krve. Alespoň to tak tvrdí. Ve skutečnosti vás možná připraví o vše, na čem vám v životě záleželo. Co se stane, když se jim dostane do rukou holčička, která ještě věří v kouzelné skřítky a dobré víly z pohádek?   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy
Knihy > Fantasy

Cena: 132,00 Kč


sleva Narvil

Narvil

Borkovec David

Třetí díl Ságy Sirionů nás opět přivádí na Sierru.
Po násilné smrti krále i vévodů a pod krutými útoky orků a služebníků temných bohů, zažívá Valion temné chvíle. Lidé jsou rozděleni a oslabeni. Bez spojenců a velení musí opustit své domovy a dát se na strastiplný ústup k východním hranicím království, ke Středoanornskému lesu. Ten je však v držení elfů, prastaré rasy, o které nikdo neví, jak se zachová.
Lidská rasa však není bez naděje. V jejich středu se nepoznáni procházejí mocní Sirioné, kteří na své misi „hledání Asiriuse," pomáhají lidem v jejich nelehkém boji.
Tato temná doba také utváří silné jedince. Šimon, syn zesnulého vévody z Kentu, se ujímá nelehké úlohy vůdce lidí. Spolu se svými moudrými rádci se pokouší sjednotit lid a získat elfy za spojence. Ti však mají mnoho vlastních problémů, vždyť stále ještě hledají ztracený Phirith, aby duše zesnulých mohly nalézt klid.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 73,00 Kč
Série: Sága Sirionů
Díl: 3


Valion

Valion

Borkovec David

Druhý díl Ságy Sirionů nás přenáší na Sierru - zapomenutý svět, kde žijí bez pozornosti bohů rody elfů, orků, trpaslíků a lidí.
Do událostí se ponoříme na světadíle zvaném Aldron sledováním příběhů elfího prince Athrona a jeho následovníků na pouti z hlubin podzemního vězení. Budeme svědky podstaty a příčiny přeměny těchto kdysi vznešených bytostí v temné elfy.
Děj knihy nás také zavede do lidského království Valion, sužovaného útoky orků, invazí elfů a také vnitřní nejednotností a sváry.
Do tohoto světa přichází mladý Asirius, potomek mocných Sirionů, který měl nalézt na Sierre úkryt a útočiště, ve kterém by mohl dospět. Místo toho nalézá jen válku a chaos.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 294,00 Kč
Série: Sága Sirionů
Díl: 2


Ve zdech

Ve zdech

Drtina Martin

Fantasy román.

Sny jsou skutečné a ve zdech každé mistnosti, ve které někdo snil, se nachází Kraj snů...
Ale co kdyby zeď měla trhlinu? Nebo co kdyby to bylo ještě trochu jinak?   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 179,00 Kč



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.