Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

X-MEN

Komiksové legendy 06: X-MEN 01

Komiksové legendy 06: X-MEN 01

Claremont Chris

První kniha ze série X- Men v Komiksových legendách.
Několik černobílých epizod z Marvelovské série.
  více informací

Není skladem
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 250,00 Kč
Série: X-MEN
Díl: 1


Komiksové legendy 22: X-MEN 04

Komiksové legendy 22: X-MEN 04

Claremont Chris

Scénář: Chris Claremont, John Byrne
Kresba: John Byrne

Do týmu X-Men přichází noví a zásadní členové.
Poprvé se objevuje Kitty Pride... A hned jí jde o život. Ovšem pekelně záludný Hellfire Club není to nejhorší, co X-Meny čeká.
V dvaadvacáté knize řady Comicsové legendy začíná jedna z největších událostí komiksového vesmíru. Přichází Dark Phoenix. Celý vesmír je v ohrožení a v centru víru, který může zničit veškerou existenci, je jedna jediná osoba - Jean Greyová.

Příběhy:
- Je cosi shnilého na ostrově Muir! (There's Something Awful on Muir Island!)
- Zhoubnější než zub hadový (How Sharper Than a Serpent's Tooth...!)
- Síla nenávisti! (The Quality of Hatred!)
- Tygr v akci! (The Action of the Tiger!)
- Bože můj, dítě chraň... (God Spare the Child...)
- Dazzler (Dazzler)
- Běž, jde ti o život (Run for Your Life!)
- Jméno Hellfire si pamatuj! (And Hellfire is Their Name!)
- Wolverine: Sólo! (Wolverine: Alone!)
- Jdete pozdě, hrdinové! (Too Late, the Heroes!)
- Dark Phoenix (Dark Phoenix)
- Dcera světla a temnoty! (Child of Light and Darkness!)
- Osud Phoenix! (The Fate of the Phoenix!)
- Elegie (Elegy)   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy
Komiksy

Cena: 260,00 Kč
Série: X-MEN
Díl: 4


New X-Men: Impérium

New X-Men: Impérium

Morrison Grant

Morrisonův apokalyptický příběh se v tomhle díle dočká svého rozuzlení. Mutanti jsou tak blízko svému vyhlazení, jako snad nikdy předtím. Šílená Cassandra má nejen tělo a mozek profesora Xaviera, ale i celou Shi´arskou flotilu na povel. A to už je nějaká síla. Beast je v kómatu a John Sublime a jeho U-Meni jsou čím dál nebezpečnější a mocnější. Prostě jde o kejhák.
Grant Morrison dokázal, že zvládá jak psychedelické podivnosti, tak monumentální akční superhrdinské (a taky trochu psychedelické) eposy. Jeho období patří k jedněm z nejslavnějších v dějinách X-Menů... na čemž má zásluhu také precizní kresba Ethana Van Scivera, Franka Quitelyho a dalších.
  více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 459,00 Kč
Série: X-MEN


sleva X-Men: První třída: Nejsvětlejší zítřek

X-Men: První třída: Nejsvětlejší zítřek

V současnosti je Xavierova škola pro nadanou mládež vzkvétající institucí, kde se nová generace mutantů učí používat své super-schopnosti. Nezkušení mutanti zde studují pod vedením skupiny ostřílených veteránů, kteří navíc školu chrání před hrozbami a zákeřnými útoky, pramenícími ze všeobecně rozšířené předpojatosti vůči mutantům. Tito X-Meni jsou dnes světoznámým týmem hrdinských zachránců – ale svého času to také byli jen nezkušení zelenáči, kteří studovali na Xavierově výběrové škole. Těchto prvních pět studentů – Cyclops, Iceman, Beast, Marvel Girl a Angel – vyšlapalo cestu všem těm, kteří měli přijít po nich. Byli první třídou X-Menů!
Je to již více než čtyřicet let, co Stan Lee a Jack Kirby obohatili komiksový Marvel Universe o jedinečnou partu pubertálních super-hrdinů, kteří silně kontrastovali s již zavedenými týmy drsných super-bojovníků. X-Meni nebojovali pouze proti super-padouchům: bojovali i s tím, jak se naučit ovládat své super-schopnosti. V komiksu X-Men: První třída odkrývá scenárista Jeff Parker v celkem osmi kratších příbězích minulost této mladé nezkušené pětice, která se postupně vypracuje na legendární X-Meny. Sbírka X-Men: První třída nejenže předkládá několik klasických příběhů, ale zkoumá též povahy a osobnosti ukryté pod futuristickými kombinézami a maskami a vrhá zcela nové a zcela uchvacující světlo na to, jak se z původně mladých a nezralých lidí staly ikony komiksového vesmíru Marvel.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 199,00 Kč
Série: X-MEN



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.