Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Zmítaná země

sleva Sny kamene

Sny kamene

Wylie Jonathan

Stav: velmi dobrý.

Od katastrofických událostí, které zničily Kajovu víru v přirozenou sílu magie, uplynulo již čtrnáct let. Nyní jeho milovaná žačka Gemma zjišťuje, že jí laskavý svět, ve kterém žije spolu s Kajem a svou rodinou, už nestačí. Obrací se ke královskému dědictví a přesvědčení všech svých drahých zády a vydává se zoufale na nebezpečnou cestu k nedávno objeveným Jižním zemím, aby nalezla osvícení.
Gemma si je jistá, že magie stále žije, ale nemá žádný důkaz. Nikdo ji nebere vážně, dokonce ani Arden, skeptický dobrodruh, který ji doprovází a posmívá se její víře. Gemma je stále rozhodnuta nalézt pravdu - navzdory nebezpečím, která se jí staví do cesty - dřív, než celý svět zešílí.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 50,00 Kč
Série: Zmítaná země
Díl: 1


sleva Temné království

Temné království

Wylie Jonathan

Stav: velmi dobrý.
Druhá kniha cyklu Zmítaná země.

Po znovunastolení magické rovnováhy pohyblivého kamene začíná Gemma pátrat po pozoruhodném údolí, které zachránila - a touží se opět setkat s Ardenem.
Během jejich společného putování narazila na možnost alternativní budoucnosti, kterou ona sama může ovlivnit. Musí se ale naučit, jak nejlépe využít svých nespolehlivých čarodějných schopností.
Ví, že Bratrstvo v Great Newportu musí být svrženo, a jinou možnost si ani nedokáže představit. Ale na jižním kontinentu vládnou i jiné, dosud nepoznané síly - a co je vlastně Temné království?   více informací

Koupit

Cena: 50,00 Kč
Série: Zmítaná země
Díl: 2



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.