Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Punisher

Punisher 02

Punisher 02

Ennis Garth

Život Franka Castla se změnil ve chvíli, kdy vyrazil s rodinou na piknik do Central Parku. Ten samý den tam totiž vyrazily i dva mafiánské gangy. Ale ne na piknik. Aby se tam navzájem postřílely.
Když jatka skončila, přežil z rodiny jen zraněný a zoufalý Frank Castle. Byl odvezený do nemocnice, a pak... a zmizel.
Frank Castle sice zmizel - zato se objevil Punisher. Bojovník proti zlu těmi nejradikálnějšími prostředky. Počet jeho obětí jde do tisíců a už jen vyslovit jeho jméno na večírku Cosa Nostry znamená okamžitý konec zábavy a rozchod domů, do protipunisherovských bunkrů.
Samozřejmě, ne vždycky to Punishervi vyjde. Taky byl za svou kariéru několikrát chycený policií a zavřený do vězení. Bohužel to nemělo moc výchovný účinek, protože pro Punishera je pobyt v kriminále něco, jako byste obézního člověka zavřeli za trest do cukrárny. Všude samí kriminálníci, kteří nemají kam utéct - tak si Punisher představuje ráj na zemi.
Aby bylo jasno, Punisher není žádný kladný hrdina. Nenechte se zmást maskou trpitele, kterému gangsteři zabili rodinu a on se teď mstí - už dávno pozabíjel jak ty, kteří za smrt jeho ženy a dětí mohli, tak jejich známé, známé jejich známých a všechny, kdo s nimi jenom prohodili pár slov. Všichni tvůrci se v podstatě shodují, že Punisher je sadistický parchant, kterému se líbí zabíjet lidi, a že smrt rodiny byla v podstatě záminka, aby mohl dělat to, co ho opravdu baví.
Taky když se poprvé objevil, psala se sedmdesátá léta. V té době vládli kinům Charles Bronson a Clint Easrwood. A ti se se zločinem nemazlili. Jak to později vyjádřil Sylvester Stallone, "Ty jsi nemoc a já jsem lék". Žádná zbytečná humanita a pomoc psychologa - kulka mezi oči, to na zločince zabírá nejlíp. A tahle doba stvořila Punishera, který se stal tak silnou komiksovou postavou, že vládl ještě v době, kdy už mstitele z filmů vytlačili roztomilé mimozemšťané a romantické komedie.

Dvanáctidílná série legendárního Gartha Ennise (Hitman, Preacher) vyjde ve dvou dílech - a v nich se kupříkladu dozvíte, jak si můžete zpříjemnit návštěvu zoologické zahrady a naučíte se nové bojové styly, při kterých se používá souprava metra. Taky potkáte Daredevila a šíleného Rusáka se slabostí pro superhrdiny. A spoustu mafiánů na odstřel.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 299,00 Kč
Série: Punisher
Díl: 2


Punisher 04

Punisher 04

Ennis Garth

Mafiánských bossů zabil Punisher už víc než dost. Ale s tímhle to bude trochu jiné. Tohohle mafiánského bosse má zachránit. Zvládne Punisher překonat své zásady... a pak ještě pár stovek vojáků a džungli? A to ho ještě v téhle knize čeká ruská mafie, návštěva Irska, jeden vzteklý Kanaďan s adamantiovými drápy a novinář, který si usmyslel, že o psychopatickém mstiteli udělá reportáž.

Poslední kniha z klasické punisherovské série, která pokračuje dospělejší řadou Max.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 599,00 Kč
Série: Punisher
Díl: 4


sleva Punisher 03

Punisher 03

Garth Ennis

Když někoho zabijete, bývá obvyklou slušností, že zůstane ležet a pilně se věnuje rozkladu. Ovšem ne tak největší fanoušek superhrdinů, vazoun v pruhovaném tričku slyšící na jméno Rusák. Vrací se a hodlá ukázat Punisherovi jaké to je, když člověk letí z mrakodrapu vstříc dlažbě. To jen tak pro začátek. Do toho se přidá ještě Spider-Man, prezident Spojených států, atomová bomba a jeden ostrov plný žoldáků.
Takhle nějak si Punisher představuje Vánoce.
Velký úspěch první série - a to jak v Americe, tak i u nás (kompletní řada u nás vyšla ve dvou knihách) si vynutil pokračování. Takže netrvalo dlouho a opět se vrátil nezničitelný expert na zábavné násilí Garth Ennis a jeho parťák Steve Dillon. A znovu stvořili nadupaný akční komiks plný krve, kulek a hlášek. Kromě mohutného příběhu tu najdete ještě atmosférické vyprávění o setkání Punishera se starým přítelem z Vietnamu... a pak jednu hodně zvláštní epizodu přímo od Steva Dillona - a zcela beze slov.

Příběhy:
- Tak pojďte, pojďte všichni, dneska večer to pořádně rozjedeme (Well Come On Everybody And Let's Get Together Tonight)
- Co je v pavoučích silách (Does Whatever A Spider Can)
- Americká ošklivost (American Ugly)
- Špinavá práce (Dirty Work)
- Bez brzd (No Limits)
- Když zakopnete v New Yorku... (Do Not Fall In New York City)
- bez názvu ('Nuff Said)   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 159,00 Kč
Série: Punisher
Díl: 3



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.