Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Sv. Leibowitz

Chvalozpěv na Leibowitze

Chvalozpěv na Leibowitze

Miller jr. M. Walter

Po atomové válce se řád mnichů snaží uchránit co nejvíce vědomostí. To se díky pevnému odhodlání mnichů daří a lidstvo opět vybuduje vyspělou společnost. Zdá se však, že prokletí neustálých svárů mezi národy se vrací a znovu se schyluje k celosvětové válečné katastrofě. Chvalozpěv na Leibowitze je kritikou zcela po právu řazen mezi nejlepší postapokalyptická díla všech dob. Díky svému hluboce humanistickému poselství je stále vydávanou a čtenáři vyhledávanou klasikou, která jednoduše nikdy nezestárne.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy
Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 549,00 Kč
Série: Sv. Leibowitz
Díl: 1


Svatý Leibowitz a vládkyně divokých koní

Svatý Leibowitz a vládkyně divokých koní

Miller jr. M. Walter

Téměř čtyřicet let po vydání Chvalozpěvu na Leibowitze, jednoho z nejdůležitějších a nejhlubších sci-fi románů všech dob, přichází Svatý Leibowitz a Vládkyně divokých koní, syrový, brilantní a strhující příběh tajemství, mystiky a božího šílenství.

Ve středu postnukleárního temného věku je katolická církev, rozpolcená vnitřním svárem, stále začleněna do urputného boje o moc se světskými vládci zpustošených USA. Bratr Černozub svatý Jiří, jeden z mnichů svatého Leibowitze, muž ztrácející své poslání, je odveden charismatickým kardinálem Eliou Hnědáčkem. S Hnědáčkem neúnavně a tajně pracujícím pro konečné vítězství církve je Černozub brzy smeten událostmi - a vlastními bouřlivými emocemi - jak se církev pouští do poslední křížové výpravy.
Duchaplný, ironický a propracovaný, Svatý Leibowitz a Vládkyně divokých koní je příhodnou upomínkou na jednoho z nejlepších spisovatelů sci-fi.
  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 279,00 Kč
Série: Sv. Leibowitz



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.