Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Barbar Ronan

Barbar Ronan

Barbar Ronan

Bibby James

Ronan - Hezoun, hromotluk, hrdina. Muž s posláním. "Silná byla jeho paže, ostrý jeho meč a věhlasná pověst válečníka."
Tarl - Zásadovost, odvaha a loajalita - to jsou slova, která by ani nedovedl vyslovit. Autor Celosvětového průvodce po chlastu zdarma: "Orci jsou asi tak stejně příjemní jako tasemnice, až na to, že nemají žádné dobré stránky. A co je ještě horší, nikdy nezaplatí rundu."
Tyson - Nebojí se utkat s těmi nejmocnějšími démony, klidně si to rozdá s největšími siláky v páce a přepije i Tarla. Pouze Koťátko, pekelný oslík, dokáže Tyson přimět, aby se alespoň zamyslela nad zásadou 'nejdřív měř a teprve pak udeř'. Vzhledem k jeho zálibě v šunkové pizze a lidských zadnicích se není co divit - Koťátko je bezpochyby síla, se kterou se vyplatí počítat.
V dobrodružství Zpívajícího meče donutí pomsta naše hrdiny postavit se samotnému Nekrosovi, vrahovi Ronanova otce, a za tím účelem se spolčit s čarodějem Antraxem, jehož schopnosti jsou jen o málo lepší než nulové (pokud ovšem dáte na názor silně vyšinutého osla). Ronan musí získat Zpívající meč a zlého čaroděje Nekrose zabít, ale jestli tím celá záležitost skončí, to ukáže až čas. Vzhledem k tomu, jak to v podobných případech chodí, se o tom dá s úspěchem pochybovat...   více informací

Není skladem
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Horor

Cena: 179,00 Kč
Série: Barbar Ronan
Díl: 1


Ronanova záchrana

Ronanova záchrana

Bibby James

stav - nová, nečtená

Ronan - Vysoký, pohledný a v nejlepší kondici... toho času pod zámkem v soukromé pevnosti Šikary, čarodějky zlé pověsti a bezmezné náruživosti.
Tarl - Zakrslý, nevzhledný šupák, ale kupodivu nadaný pozoruhodnými magickými schopnostmi. Skutečný přítel, který vám nikdy neodmítne pomoct - když jde o to, vyprázdnit měch vína.
Tyson - Silná a houževnatá, jen to nejlepší je pro ni dost dobré... taková je Tyson. Před její pověstí se třesou i orci, zatímco její ruka se nezachvěje nikdy. A rozhodně nemíní přenechat Ronana nějaké laciné zaklínačce.
Dejte je dohromady s Koťátkem, pekelným oslíkem, a Guebral od Mrtvoláků - ti mají moc - a vznikne kombinace, před kterou by se Šikara se svou armádou antisociálních skřetů raději měla mít na pozoru!   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 159,00 Kč
Série: Barbar Ronan
Díl: 3



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.