Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Elm Haven

Temné léto

Temné léto

Simmons Dan

Je léto roku 1960. Několik žáků šesté třídy z illinoiského Elm Havenu mezi sebou navazuje mocná, magická pouta, která nezpřetrhá ani jejich další život či ztráty. Na pozadí sluncem zalitých kukuřičných lánů a kradmého koketování městských dívek bude jejich vzájemná oddanost vystavena nemilosrdné zkoušce. Ze ztichlých útrob školy Old Central, mohutné pevnosti obestřené mahagonovou vůní rakví, vyplouvá neviditelné zlo, jež Mika, Duana, Dala, Harlena a Kevina uvrhne do války, která nezná hranic ani slitování, v níž je noc v područí jednoho věčného nepřítele...

  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Horor
Knihy > AKCE

Cena: 499,00 Kč
Série: Elm Haven
Díl: 1


Zimní přízrak

Zimní přízrak

Simmons Dan

V místě, kde prožil své dětství, nyní hodlá čerpat inspiraci pro napsání knihy o všech dobrodružstvích i děsivých věcech, které se jemu a jeho kamarádům přihodily ve zdánlivém bezpečí tohoto amerického maloměsta. Na sklonku roku, v období Halloweenu, přijíždí na opuštěnou farmu, kde bydlel jeho dávný geniální kamarád Duane McBride, nejen s touhou po klidu, nýbrž i se svými vnitřními démony, pachutí z rozklíženého manželství, ztrátou elánu, za štěkotu černých psů melancholie a před zraky záhadných postav, které jeho návrat upřeně sledují z místního hřbitova.
Dale vchází do mrazivého domu minulosti a sám netuší, jestli z něj ještě někdy vyjde.

Zimní přízrak není přímým pokračováním Temného léta, je s ním v dialogu, novou optikou nahlíží na jeho události, ale lze jej číst i samostatně, jako jeden ze Simmonsových vrcholných, vyzrálých románů, který jen jakoby mimochodem dokáže být i značně děsivý.

  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Horor
Knihy > AKCE

Cena: 399,00 Kč
Série: Elm Haven
Díl: 2



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.