Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Sága zapomenutého válečníka

Sága zapomenutého válečníka 1 - Syn černého meče

Sága zapomenutého válečníka 1 - Syn černého meče

Correia Larry

Ashoka Vadala si za svého nositele zvolila mocná starodávná zbraň. Stal se ochráncem, členem elitního vojenského řádu potulných vymahačů Zákona. Nikdo není v pronásledování těch, kdo tajně praktikují staré zvyky, nemilosrdnější. Všechno je pro něj černé, nebo bílé, dobré, nebo zlé, dokud nezjistí, že celý jeho život je lež. Ashok není tím, za koho se považuje, a když se ocitne na špatné straně Zákona, důsledkem je povstání, válka – a zkáza.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Beletrie
Knihy > AKCE

Cena: 369,00 Kč
Série: Sága zapomenutého válečníka
Díl: 1


Sága zapomenutého válečníka 2 - Rod zabijáků

Sága zapomenutého válečníka 2 - Rod zabijáků

Correia Larry

Thera byla první dcerou rodu Vane. Jako členka válečnické kasty se celý život připravovala na boj. Až do dne, kdy došlo k nebeskému úkazu. Theru zasáhl blesk a od toho okamžiku slyšela Hlas. Jako zdráhavá prorokyně se schopností předvídat budoucnost bojovala po boku Ashoka Vadala a jeho družiny zvané Synové černého meče, dokud ji neunesl do sídla rodu zabijáků kouzelník se schopností měnit podobu, který zatoužil po její moci.

Ashok Vadal a Synové černého meče se vydají na pochod, aby Theru zachránili. Se svým mečem Angruvadalem byl Ashok nezastavitelný. Jenže Angruvadal už není, při útoku na démonem posedlého válečníka se roztříštil na kusy. Nyní musí Ashok poprvé bojovat bez pomoci magické čepele. Závisí na tom Theřin život.

  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 350,00 Kč
Série: Sága zapomenutého válečníka
Díl: 2


Sága zapomenutého válečníka 3 - Ničitel světů

Sága zapomenutého válečníka 3 - Ničitel světů

Correia Larry

Velké vyhlazení začalo.

Nejvyšší inkvizitor Omand Vokkan uvede v Kapitolu do chodu plán, jehož cílem je zabít všechny příslušníky kasty nedotknutelných na celém Loku, a to do posledního muže, ženy a dítěte. Jako člen řádu inkvizice nemá Vokkan oficiálně do utváření Zákona co mluvit, jenže má mocné spojence, kteří jsou ochotní splnit jeho požadavky. Jejich prostřednictvím přesvědčil soudce, že genocida bude rychlá, kompletní a proběhne bez komplikací. Nic nemůže být vzdálenější pravdě.

Lord ochránce Devedas přísahal dodržovat Zákon. Se zrádcem Ashokem Vadalem si kdysi bývali blízcí jako bratři. Nyní Vadala a Syny černého meče, heretiky a povstalce, kteří chtějí žít mimo moc Zákona, pronásleduje. Stačí, aby Devedas svého nejlepšího přítele našel a zabil, a na Loku se obnoví pořádek.

Povstalci hledají tajnou zemi, o které hovoří prorokyně Thera, ráj, kde voda je čistá a jídla je dostatek, kde nejsou žádné kasty a lidé si vládnou sami, nejsou otroky Kapitolu. Ashok Vadal neví jistě, jestli v takový ráj věří, spolu se svými spojenci ovšem vyhledá útočiště v povstaleckém úkrytu v Akershanu. Jenže Vadal, bývalý vrchní ochránce, který se obrátil zády ke zkorumpovanému Zákonu, nebude jen netečně čekat a doufat, že útěk do Akershanu ochrání povstalce před Velkým vyhlazením. Ne, pokud chce Kapitol válku, Vadal, který čelil bohům i démonům, jim ji milerád poskytne.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 359,00 Kč
Série: Sága zapomenutého válečníka
Díl: 3



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.