Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Mirror World

Mirror World 1 - Projekt Každodenní rutina

Mirror World 1 - Projekt Každodenní rutina

Osadčuk Alexej

Olegova dcera umírá. Zachránit ji může jedině uměle vypěstované srdce – a to není zrovna levná záležitost. Oleg potřebuje rychle sehnat dvě stě tisíc eur, což představuje nemožný úkol. Dokud nenarazí na hru, o které doteď jen slýchal a myslel si své. Mirror World. Virtuální fantasy svět obydlený hráči všech možných ras nabízí dobrodružství a spoustu příležitostí k snadnému výdělku. Oleg neváhá a ponoří se do hry. Zdá se, že má vyhráno.

Jenže tak jednoduché to nebude. Shodou okolností si totiž vybere „mrtvou“ rasu, výtvor zhrzeného vývojáře Pierrota, který před svým odchodem stihl do hry vložit několik tajemných misí. Oleg plánuje, že si odpracuje své a nechá hru hrou, ale Mirror World je mnohem návykovější, než si dokázal představit. S objevováním dalších Pierrotových „pastí“ se noří čím dál hlouběji a neuvědomuje si, jak plyne čas ve skutečném světě. Podaří se mu sehnat peníze na dceřinu operaci? Nebo je teď důležitější zjistit, co se stalo s tajemnou rasou ennanů?   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 349,00 Kč
Série: Mirror World
Díl: 1


Mirror World 2 - Citadela

Mirror World 2 - Citadela

Osadčuk Alexej

Jsi-li chrabrý válečník, který prahne po hrdinských skutcích, staň se ochráncem Maragarské citadely a bojuj na jejích hradbách! Hrdinů není nikdy dost!

Jsi mocný mág a pídíš se po zapomenutých znalostech? Navštiv starověkou knihovnu, která ti odhalí mnohá tajemství! Nebo toužíš po vzrušení? Tak si pospěš! V Maragarské citadele na tebe čekají dobrodružství, která uspokojí všechny tvé představy!

Oleg po hrdinských skutcích neprahl ani v nejmenším. O zapomenuté znalosti se nezajímal a rozhodně netoužil po vzrušení. Jemu podobní lidé neměli v Mirror Worldu co pohledávat. Přesto si do virtuálního světa cestu našel… Reflex Bank, která mu poskytla půjčku na uhrazení léčby nemocné dcery, mu nedala jinou možnost, a proto se stane ochráncem Maragarské citadely ať chce, nebo nechce.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 323,00 Kč
Série: Mirror World
Díl: 2


Mirror World 3 - Pouť vyděděnce

Mirror World 3 - Pouť vyděděnce

Osadčuk Alexej

V Mirror Worldu to vře a jeho mapu čekají dramatické změny. Všichni se připravují na kolonizaci země nikoho. Nejsilnější klany si brousí zuby na nejlukrativnější kousíčky nových území a vysílají na expedice průzkumné oddíly složené z nejlepších válečníků. Ceny zdrojů vyletěly nahoru jako hejno vyplašených holubů, vznikají nová spojenectví a aliance, žoldnéři si vylepšují brnění a brousí meče; jejich čas se kvapem blíží.
V Mirror Worldu se schyluje k válce...
Ani Oleg nezahálí a vydává se vstříc svému cíli - starobylému městu ennanů.
Zbývá mu jediné - nabrat nové síly...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 341,00 Kč
Série: Mirror World
Díl: 3


Mirror World 4 - Soumračný obelisk

Mirror World 4 - Soumračný obelisk

Osadčuk Alexej

Oleg se s hrstkou enpécéček vydává hledat Zapovězené město. Cestou je čeká mnoho zkoušek a strastí. Na začátku svého putování ještě netuší, že se k nim blíží horda nokteánů, která opustila údolí Stříbrné hory. Armáda Temných klanů překročila Černý potok. Světlí pronikli k okraji Ledového lesa. Oleg si uvědomuje, že životy kalteánů, kteří mu důvěřují, lze zachránit jediným způsobem: musí aktivovat Soumračný obelisk.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 350,00 Kč
Série: Mirror World
Díl: 4


Mirror World 5 - Zakladatel

Mirror World 5 - Zakladatel

Osadčuk Alexej

Měsíční rehabilitace po dlouhém ponoru utekla Olegovi jako jediný den. Zatímco odpočíval a nabíral síly v rodinném kruhu, události v Mirror Worldu nabraly spád.

Světlé i Temné klany nadále pronikají do země nikoho. V herních novinkách a multimediálních zdrojích se stále častěji objevují zmínky o střetech zvědů z různých klanů, kteří bojují mezi sebou i s místními monstry vysokých úrovní. Všichni se v rámci svých možností snaží urvat nejlukrativnější kousky nového území.

Oleg si uvědomuje, že Temní na svou potupu nezapomněli. Příměří se Světlými stojí na chatrných základech. Následně se v údolí Stříbrné hory zjeví vetřelci. Novou kalteánskou osadu je zapotřebí bezodkladně opevnit, Oleg se tedy musí opět ponořit do hry.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Sci-fi

Cena: 359,00 Kč
Série: Mirror World
Díl: 5



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.