Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Jiskry války

Jiskry války

Jiskry války

Powell Gareth L.

Stav: dobrý, zkosený hřbet.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 150,00 Kč
Série: Jiskry války
Díl: 1


Jiskry války

Jiskry války

Powell Gareth L.

Inteligentní válečná kosmická loď Vrtošivá fena byla zkonstruována pro boj, ale je znechucena svou účastí na genocidě během poslední války. Zbavená výzbroje se snaží odčinit, co spáchala. Recept na nápravu účasti na válečné genocidě? Nechat se zaměstnat Záchranným sborem, organizací, která stojí mimo všechny mocenské struktury, nepodléhá žádné civilizaci a jejím posláním je pomáhat lodím v tísni. Vaše viny budou smazány. To platí jak pro inteligentní válečnou kosmickou loď, tak i pro její posádku.

Když se v soustavě plné starobylých artefaktů, vyrobených z celých planet, ztratí civilní loď, vydává se Vrtošivá fena s posádkou samotářů pod velením kapitánky Konstanzové na záchrannou výpravu.

Nejsou ale jediní, kdo po ztracené lodi pátrá.

Kniha získala cenu BSFA v kategorii Best Novel 2018.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 329,00 Kč
Série: Jiskry války
Díl: 1


Flotila nožů

Flotila nožů

Powell Gareth L.

Bývalá válečná loď Vrtošivá fena a její nekonvenční posádka dostávají od Záchranného sboru příkaz ověřit nouzové volání lidské kosmické lodě Duch Lucy. Její posádka ji musela těžce poškozenou opustit a uchýlit se na opuštěnou loď vypuštěnou mimozemskou rasou Nymtoqů před deseti tisíci lety. Obrovská loď ale skrývá svá vlastní smrtící tajemství. Do popravy válečné zločinky Ony Sudakové zbývá jen několik minut. V posledním okamžiku ji však z cely smrti unáší neznámé komando. Mramorová flotila si ji vyžádala jako pozorovatele a prostředníka při nemilosrdném vynucování míru v celé lidské Většině. Lodě Flotily netolerují odpor a každá rebelie je rozdrcena mnohonásobnou přesilou. Když dospějí k závěru, že Vrtošivou fenu je nezbytné eliminovat, začíná boj o přežití.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi

Cena: 305,00 Kč
Série: Jiskry války
Díl: 2


Světlo neskutečných hvězd

Světlo neskutečných hvězd

Powell Gareth L.

Inteligentní válečné lodi Vrtošivá fena dochází palivo a pronásleduje ji Flotila nožů. Přesto dál sleduje stopy, které ji vedou k oblasti vesmíru s nestabilní realitou. Co ale zmůže jedna stará loď proti neporazitelné flotile?

Ve stejné době si Cordelia Pa a její nevlastní bratr vydělávají na nuzné živobytí sběrem artefaktů v mimozemském městě. Když se ale Cordelii v hlavě ozve píseň města, začnou se kolem ní dít zvláštní věci. Co znamená její podivná spřízněnost s mimozemskou technologií?

Závěrečný díl trilogie Jiskry války opět přináší strhující sci-fi příběh.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy
Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 399,00 Kč
Série: Jiskry války
Díl: 3



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.