Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Dragonlance - Válka duší

Dragonlance Válka duší 3 Draci zmizelého měsíce ant.

Dragonlance Válka duší 3 Draci zmizelého měsíce ant.

Weis Margaret

Ansalon pohlcují plameny války. Zemí pochoduje armáda mrtvých duší, vedená tajemnou válečnicí Minou, která slouží mocnému Jedinému bohu. Malá skupinka hrdinů, které zoufalství zahnalo do krajností, bojuje proti všemocnému nepříteli.
Na scéně se objeví dva neobvyklí hrdinové. Dračí vládkyně, která se odmítne vzdát svého panství, a nezkrotný šotek, který se vydal na podivuhodnou cestu, jež skončí nejen šokujícím, ale také zcela nepředvídatelným způsobem.
Vzrušující vyvrcholení Války duší.

Stav: výborný.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 400,00 Kč
Série: Dragonlance - Válka duší
Díl: 3


Dragonlance Válka duší 1 Draci padlého slunce

Dragonlance Válka duší 1 Draci padlého slunce

Weis Margaret

Od zkázonosné Chaosovy války, po které bohové odešli z Krynnu, uběhlo už čtyřicet let. Ansalon ovládli krutí a mocní draci, rozdělili si mezi sebou pevninu a vybírají desátky od zotročených lidí. * Hrdinové minulosti se uložili k zaslouženému odpočinku. Na jejich místo nastoupí noví hrdinové, aby dál bojovali proti zlu. * Svět se mění, nikdo však netuší, jestli k dobrému, či zlému. Přes Ansalon se přežene divoká magická bouře, jež s sebou přinese záplavy a požáry, smrt a zhoubu. A z chaosu povstane podivná, tajemná mladá žena. Její osud je nerozlučně spjat s osudem Krynnu. Protože jen ona zná budoucnost, která je zvláštním způsobem pevně svázaná se strašlivým tajemstvím ukrytým v minulosti.

Dotisk   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 259,00 Kč
Série: Dragonlance - Válka duší
Díl: 1



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.