Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Rigantský cyklus

Meč v bouři

Meč v bouři

Gemmell David

Hluboko v zelených hornatých krajích Rigantů leží osada Tři Potoky, jejíž lidé vzývají bohy vzduchu a vody a duchy země. Mezi nimi žije chlapec, jehož osud je vepsán do světla hvězd. Je to Connavar, Přízrak, zrozený v bouři, jež zničila jeho otce.

Muž s příslibem velikosti má vždy nepřátele, a již na začátku této epické kroniky je předpovězeno, že vojsko z Kamene jednoho dne přepluje moře... a že jeho příchod bude jako lavina. Tady hrají svou určenou úlohu ty nejzvláštnější síly, moudré i zlé - od strašného generála a zlovolné Morrigu po lesy, jejichž kouzla sahají až do časů před příchodem člověka na svět.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 285,00 Kč
Série: Rigantský cyklus
Díl: 1


Půlnoční sokol

Půlnoční sokol

Gemmell David

Přízraky minulosti jsou blízko v epickém příběhu, který začíná prohlášením mladého muže: "Vyřiď mu, že jednou mu vyříznu to jeho ohavné srdce z těla." Mluvčím je Rheg, toulavý vlk, žijící mimo zákon, známý jako bastard Rheg - i když tohle mu nikdo do obličeje neřekne. Zrozený ze zrady, jeho jméno je nadávkou, a vyrostl mezi bojovnými Riganty. Ti si cení jeho umění bojovat, ale bojí se násilí v jeho srdci.

V sedmnácti letech se samozvaný vyhnanec Rheg vydá do krysího hnízda, jež podle některých představuje vše, co je věčné a svaté: do Velkého města Kamene. Tady, kde si gladiátoři vydělávají na chléb zabíjením, kde učení a kultura zakrývají vnitřní zkázu a zkaženost, vytvořili rudí kněží hrůzovládu; zplodili dost nenávisti a zloby, aby vydržela několik století. A přesto tu trpící Stromový kult, vedený záhadnou Dámou se závojem, hlásá svou filozofii lásky a harmonie.

Bastard Rheg nyní touží po pomstě a připravuje se k bitvě, která zničí mýtus Kamene. Dny krve se blíží a tento syn neporaženého krále-válečníka - Connavara, slavného Přízraku - musí bojovat, aby zachránil svůj svět.

Půlnoční sokol je pokračováním podmanivého příběhu Rigantů, který začal Mečem v bouři, a potvrzuje, že David Gemmell je jedním z nejpůsobivějších současných autorů hrdinské fantasy.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 285,00 Kč
Série: Rigantský cyklus
Díl: 2


Havran

Havran

Gemmell David

Od chvíle, kdy král Connavar z klanu Rigantů a jeho nemanželský syn Rheg porazili vojsko z Kamene, uplynulo osm set let. Nyní Riganti ztratili svobodu a kulturu, za jejichž udržení jich tolik položilo život.
Zůstala jediná žena, která se řídí starými způsoby - wyrd z lesa Stromu přání - a jenom ona zná podstatu zla, jenž bude brzy vypuštěno.
Vkládá však naději do dvou mužů: obrovského rigantského zápasníka, jehož pronásleduje to, že nedokázal zachránit nejlepšího přítele před zradou, a mladíka, který si svým vražedným nadáním vyslouží zlobu krutých Varlishů.
Z jednoho se stane Havran, vůdce psanců, jehož odvážné činy povzbudí ducha Rigantů. Druhý vytvoří legendu - a zapálí ohně revoluce...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 285,00 Kč
Série: Rigantský cyklus
Díl: 3


Havran ant.

Havran ant.

Gemmell David

Fantasy román, 3. volné pokračování románů Meč v bouři a Půlnoční sokol z Rigantského cyklu.
Stav: velmi slušný, ohnutá zadní obálka.   více informací

Není skladem
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 150,00 Kč
Série: Rigantský cyklus
Díl: 3


Bouřlivák

Bouřlivák

Gemmell David

Jedna zářivá jiskra, jedno rigantské povstání zažehlo vzpouru a vytvořilo legendu. V horách na severu čeká vůdce psanců známý jako Havran, protože ví, že se tu objeví síly zlotřilého moidarta pod vedením krutovládcova jediného syna Bouřliváka. Aniž by tito zapřisáhlí nepřátelé - Havran a Bouřlivák - věděli, že osud světa leží v jejich rukou, budou se muset spojit a čelit pomstychtivému zlu z dávných dob.
K vysočině se blíží obrovská vojska temnoty a zdá se, že je nic nezastaví. Své oběti drtí bez námahy, až před nimi stojí jen několik tisíc mužů a pomoc je v nedohlednu. Ale tito muži nejsou jen tak obyčejní, jsou to horalové, jsou to Riganti...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 285,00 Kč
Série: Rigantský cyklus
Díl: 4



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.