Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Pouť mrtvého

Pouť mrtvého 3 - Družina mrtvého

Pouť mrtvého 3 - Družina mrtvého

Korněv Pavel

Přeloženo z anglického vydání (Deadman's Retinue + The Bone Dragon, 2019) ruského originálu (Свита мертвеца, 2018 a Костяной дракон, 2019).
Uvíznout ve virtuální realitě není žádná legrace, ale zůstat uvězněný v mrtvém těle nehráčské postavy je teprve něco. Přesto může existovat cesta ven – tedy za předpokladu, že se Johnovi podaří najít Svitek vzkříšení. Několik měsíců plného ponoření ve virtuální realitě možná udělalo z nemotorné oživlé mrtvoly rychlou zabijáckou mašinu – což mu umožnilo získat patronát Pána chaosu a dokonce i vlastní kryptu – do kýženého levelu 100, který by mu umožnil uniknout z virtuálního vězení a zachránit své fyzické tělo, však má ještě pořád hodně daleko.

Johnovi vypršel čas; už si nemůže dovolit hrát podle cizích pravidel. Což znamená, že musí stanovit vlastní. Opravdu je jeho plán šílený? Nápad získat všechny zbývající potřebné body jedním úderem, a to zabitím strašlivého Pána rozkladu… Možná to zní jako neuvěřitelná eskapáda, komu jinému by se ale měla povést, když ne našemu mrtvému lotrovi?   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 309,00 Kč
Série: Pouť mrtvého
Díl: 3


Pouť mrtvého 4 - Strážce mrtvých

Pouť mrtvého 4 - Strážce mrtvých

Korněv Pavel

Zemřít ve virtuální realitě není žádná legrace, čelit kulkám kriminálních bossů ve skutečném životě je ale teprve něco. V tak zoufalé situaci mi jejich požadavek, abych jim prokázal jistou službičku ve VR, nepřipadá jako špatná alternativa. Problém je, že hry špionských agentur se řídí mnohem drsnějšími pravidly. Nemožnost odmítnout pro ně není dobrá výmluva – zvlášť když jim narušíte jejich tajné operace.

Přesto jsem prostě neměl na vybranou. Proto mi cena za svobodu nepřipadala nijak přemrštěná. Stačilo zalogovat se, stát se nekromantem, setřást pronásledovatele, projít eliminací a vypátrat jednu konkrétní osobu. Kterou? Proč? A jak jsem to měl udělat?

Špatné otázky. Já měl jenom jednu jedinou: Proč já? Proč John Doe?   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 349,00 Kč
Série: Pouť mrtvého
Díl: 4


Pouť mrtvého 5 - Nepřítel živých

Pouť mrtvého 5 - Nepřítel živých

Korněv Pavel

Ve virtuální realitě není nic skutečné. Falešní orci předstírají, že bojují s falešnými elfy. Kněží žehnají jako na běžícím pásu. Kouzelníci poráží své nepřátele digitálními iluzemi bojových zaklínadel.

Přesto je každá hra jen součástí něčeho mnohem většího. Lidská nátura se nemění. Lidé vždy najdou způsob, jak ostatní využít nebo jim i ublížit, i kdyby to mělo vést k osobním ztrátám nebo dokonce ke smrti v reálném životě.

Jsem John Doe, nekromant a strážce mrtvých. Je to ale jen moje herní postava. Jen iluze. Ve skutečnosti si hraju na detektiva a jdu po stopách. A nejhorší je, že zájmy mých zaměstnavatelů se neomezují jenom na samotnou hru…   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 332,00 Kč
Série: Pouť mrtvého
Díl: 5


Pouť mrtvého 1 - Mrtvý lotr

Pouť mrtvého 1 - Mrtvý lotr

Korněv Pavel

Virtuální světy jsou místem neomezené svobody. Kdokoli se může stát elfským mágem nebo neviditelným lotrem, připojit se ke klanu a účastnit se nájezdů, bojovat, rozvíjet svoji postavu a hlavně uniknout každodenní dřině.
Hra je ovšem hrou pouze tehdy, když ji můžete přestat hrát. To jsem zjistil po zlém. Prostě jsem chtěl upustit trochu páry ve virtuální realitě, místo toho mě ale zavraždili a já jsem skončil uvězněný v těle jednoho z nemrtvých – pomalého, nemotorného a odsouzeného k tomu, aby znovu a znovu umíral rukou ostatních hráčů.
Z té příšerné situace existovala jenom jedna cesta ven, a to nalezení legendárního Svitku vzkříšení; k tomu ale bylo zapotřebí, abych proměnil bezmocnou, chorobami prolezlou mrtvolu v opravdický vražedný stroj. Kdyby jen lidi tušili, jaké to je vylepšovat mrtvého lotra…   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy
Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 299,00 Kč
Série: Pouť mrtvého
Díl: 1


Pouť mrtvého 2 - Království mrtvých

Pouť mrtvého 2 - Království mrtvých

Korněv Pavel

Co by mohlo být horší než uvíznout ve virtuálním světě? Místo abych si užíval hru, zjistil jsem, že jsem uvězněný v mrtvém těle své postavy. Zachránit se teď můžu jenom jedním způsobem, a to prostřednictvím Svitku vzkříšení. Problém je, že moje šance na to, že ho získám, jsou prakticky nulové.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 299,00 Kč
Série: Pouť mrtvého
Díl: 2



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.