Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Warhammer 40 000: Ravenor

Ravenor

Ravenor

Abnett Dan

Strhující příběh inkvizitora Gideona Ravenora a jeho týmu vražedně výkonných operativců, kteří se snažící rozkrýt všechny články nekalého obchodu s nebezpečnou drogou, představuje ponurou vzdálenou budoucnost světa Warhammeru 40 000 v celé její šíři. Agenti Trůnu se při vyšetřování dostanou na ta nejzapadlejší místa Impéria, na děsivě postindustriální planety zamořenou znečištěním a kriminalitou, mezi zápasníky v aréně i obchodníky s dobytkem s nevybíravými praktikami a nakonec i mezi svobodné obyvatele pohraničí, kterým jsou Císařovy zákony k smíchu. Ti, které pronásledují, jsou ale stále o krok napřed a nakonec už ani není jisté, kdo je vlastně kořist a kdo lovec.
První díl série o inkvizitoru Ravenorovi navazující na trilogii Eisenhorn (Xenos, Malleus a Hereticus) ze světa Warhammeru 40 000.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 379,00 Kč
Série: Warhammer 40 000: Ravenor
Díl: 1


Ravenor 2 - Návrat

Ravenor 2 - Návrat

Abnett Dan

Pro Ravenora a jeho tým je situace čím dál vypjatější. Při vyšetřování obchodu s nebezpečnou psychotropní látkou zvanou flex se dostávají po imperiální hierarchii stále výš a místní legenda o arciďáblu vybičovala obyvatelstvo do náboženského šílenství, směřující k jednomu z Ravenorových pomocníků, mladého telepata Zaela.
Ravenor se teď musí víc než kdy jindy spolehnout na každého člena svého týmu, jestli chce zadržet vzedmutou vlnu Chaosu a zabránit katastrofě galaktických rozměrů. Na Eustis Majoris byly se skládají střípky prastaré technologické ohavnosti a všechno tu směřuje k tomu, že už brzy bude možná osud vesmíru záviset na jediném slově.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 439,00 Kč
Série: Warhammer 40 000: Ravenor
Díl: 2


Ravenor 3 - Odpadlík

Ravenor 3 - Odpadlík

Abnett Dan

Inkvizitor Ravenor pokračuje v pronásledování arcikacíře Zygmunta Molotcha – a lov na něj se pro něj změnil v posedlost. Touha ulovit svou kořist jej ovládá natolik, že neuposlechl přímý rozkaz Inkvizice a stal se i s celým svým týmem odpadlíkem. Jak Ravenor se svými věrnými obstojí proti neuvěřitelně mocnému a prohnanému nepříteli a budou schopni přinést pro záchranu situace oběť nejvyšší?

Ravenor: Odpadlík je triumfálním zakončením trilogie Dana Abnetta Ravenor.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 349,00 Kč
Série: Warhammer 40 000: Ravenor
Díl: 3



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.