Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Dobrodruzi

Dobrodruzi 2

Dobrodruzi 2

Antologie - sbírka povídek

I když má každý z dobrodruhů vlastní záměr, se kterým cestuje do neznámého kraje, drží se pohromadě, dokud nedorazí do cíle. Spojí jejich pouto přátelství nebo se rozejdou vlastními cestami? Najde Yaril lék pro umírajícího otce? Prozradí záhadný Tar své úmysly, se kterými přijel do města nekonečných možností? Najde Rynn vhodné živobytí, které uspokojí její divokou povahu?

Nové zážitky, ruka v ruce s problémy čekají na hrdiny povídek odehrávajících se na kontinentě Almir. Faktor náhody, smýšlení a rozhodnutí skutečných lidí, ale zejména touha po dobrodružství, přispěly k vytvoření dalšího dílu dobrodruhů, který je napsán jedinečnou literární technikou.

Dobrodruzi jsou povídky na pokračování, které vznikly na základě odehraných příběhů ve hře Dračí Doupě.   více informací

Koupit
Druh zboží: Časopisy
Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 55,00 Kč
Série: Dobrodruzi
Díl: 2


Dobrodruzi 5

Dobrodruzi 5

Antologie - sbírka povídek

Yarila pohání odpovědnost za život přítele vstříc neznámým nástrahám.
Už ví, kde Valera hledat, ale stihnou ho s Egilem a Rynn včas zachránit?
Život dobrodruhů se tímto dobrodružstvím dostává do nové etapy. Sami jsou nuceni zjistit, kam až sahá jejich touha vytrvat v nebezpečném způsobu života.
Dokáže se Rynn vzdát toho, co nejvíc miluje?
Nastal čas zúčtování nových i starých sporů. Pro dobrodruhy zároveň nadešel čas přesvědčit se na vlastní kůži, že nepřítele potkají na každém rohu a spojenců naopak je žalostně málo.

Dobrodruzi 5 - tentokrát v novém knižním vydání, jsou dalším pokračováním série fantasy povídek na pokračování, které vznikly na základě odehraných příběhů ve hře Dračí Doupě.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Antologie
Knihy > AKCE

Cena: 199,00 Kč
Série: Dobrodruzi
Díl: 5


Dobrodruzi 6

Dobrodruzi 6

Antologie - sbírka povídek

Kouzelníkovo poslání shořelo do tla spolu s jeho domovem. V troskách však nachází stopy, které ho zavedou zpět do Ife, k mágovi Alsimovi. V někdejším hlavním městě Kalevy se opět zamotá spolu se svými druhy, Egilem i Rynn, do pavučiny záhad. Napohled jednoduchá výprava k Nuurským ostrovům je přivádí ke zvláštním tvorům i bývalým nepřátelům. Cesty dobrodruhů neustále křižuje dávno zapomenutý příběh Losifa, bojovníka, kněze, ba dokonce proroka. Otevřou záhadné dveře zapečetěnou kapitolu kontinentu nebo jim jen odhalí nezajímavou komnatu?

Dobrodruzi 6 - v novém knižním vydání, jsou dalším pokračováním série fantasy povídek na pokračování, které vznikly na základě odehraných příběhů ve hře Dračí Doupě.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Antologie
Knihy > AKCE

Cena: 199,00 Kč
Série: Dobrodruzi
Díl: 6



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.