Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Indiana Jones Omnibus

Indiana Jones Omnibus Další dobrodružství 1

Indiana Jones Omnibus Další dobrodružství 1

Užijte si první dobrodružství slovutného profesora na komiksových stránkách, a to díky tvůrčím osobnostem jako je Walt Simonson, John Byrne, Archie Goodwin a Howard Chaykin! V tomto tři sta šedesát osm stran silném svazku je poprvé shromážděno úvodních dvanáct čísel komiksové série z osmdesátých let, mezi kterými je i adaptace Dobyvatelů ztracené archy. Svou fantastickou cestu zde také zahajuje David Michelinie, autor, který napsal většinu Indyho raně kolorovaných příběhů. Filmoví fanoušci si tyto klasické příběhy, rozšiřující mýtus Indiany Jonese za hranice stříbrného plátna, jistě nenechají ujít.

V tomto omnibusu najdete hned osm příběhů slavného archeologa Indiany Jonese, které vyšly v době uvedení filmu Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy

Cena: 801,00 Kč
Série: Indiana Jones Omnibus
Díl: 1


Indiana Jones Omnibus 2

Indiana Jones Omnibus 2

Gianni Gary

Nebezpečí a vzrušení následují archeologa doktora Henryho Jonese juniora po celém světě, zatímco se snaží zajistit, aby nejmocnější předměty světa nepadly do nesprávných rukou!

V jižním Tichomoří či ve vikinských vodách jej závod s nacisty přivádí k takovým artefaktům jako Zlaté rouno, Kámen mudrců, či Kopí osudu a vrhá jej do spárů legendárních nestvůr, starodávných kultů a armád nemrtvých! Pro Indianu Jonese je dobrodružství každodenním chlebem!

V tomto omnibusu se nachází rovnou pět příběhů původních komiksových minisérií z roků 1994 a 1995, z nichž mnohé silně připomínají a odkazují na filmová dobrodružství Indiany Jonese.

Indiana Jones a Zlaté rouno je prvním z dvou kratších příběhů v tomto svazku. Indy se v něm snaží nalézt bájné zlaté rouno dřív, než šílený kult bohyně Hekaté a zabránit zneužití jeho sil.

Indiana Jones a Svatyně Mořského ďábla, druhý z kratších příběhů, ukazuje Indyho netypicky na palubě lodi na cestě k odhalení Svatyně Mořského ďábla. Během pátrání se však Indy nevědomky stává figurkou ve hře vzpoury a málem i obětí osobní vendety jednoho z členů posádky.

Indiana Jones a Železný fénix měl být původně základem pro další hru firmy LucasArts. Jde tedy o komplexní příběh, který zachycuje Indyho pátrání po kameni mudrců. Indy nejenže musí podstoupit řadu útrap, aby části kamene nalezl dřív, než skupinka válku přeživších nacistů, ale musí se vypořádat i se sličným majorem Sovětského svazu, která se mu lepí na paty.

Indiana Jones a Kopí osudu je působivý příběh svou atmosférou připomínající film Indiana Jones a Poslední křížová výprava, na který také volně navazuje. Indy spolu se svým otcem a irským rodákem O’Nealem putuje po Irsku a Walesu a snaží se nalézt Longinovo kopí, tradičně dříve, než skupina fanatických nacistů.

Indiana Jones a piráti Sargasového moře je dalším z námořnických dobrodružství Indiany Jonese. Tentokrát se musí mít na pozoru před úskoky pomstychtivého piráta Billyho Lawtona, kterého údajně připravil o nohu, a spolu se svým falešným bratrem a jeho společnicí se poprat se zrádnými řasami Sargasového moře, ve kterých, stejně jako mnozí další, uvízli.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 890,00 Kč
Série: Indiana Jones Omnibus
Díl: 2.


Indiana Jones Omnibus Další dobrodružství 2

Indiana Jones Omnibus Další dobrodružství 2

Druhý svazek Dalších dobrodružství Indiana Jonese v Omnibusu.
Ať je válka nebo krize, Indiana Jones stále podniká své výpravy za dobrodružstvím...   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 890,00 Kč
Série: Indiana Jones Omnibus
Díl: 3/2


Indiana Jones Omnibus Další dobrodružství 3

Indiana Jones Omnibus Další dobrodružství 3

Třetí komiksový Omnibus Dalších dobrodružství Indiana Jonese.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 890,00 Kč
Série: Indiana Jones Omnibus
Díl: 5



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.