Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Stíny vědoucích

Impérium černé a zlaté

Impérium černé a zlaté

Tchaikovsky Adrian

Městské státy Nížin žily po staletí v míru, byly to kolébky civilizace, prosperity a moudrosti, ochraňované smlouvami, obchodem a vírou v rozumný úsudek svých sousedů.

Ale mezitím ve vzdálených oblastech světa začalo Impérium Vos pohlcovat město za městem pomocí svých dokonale vycvičených armád, strojů a smrtícího Daru… A teď se jeho hlad po válce a dobývání stal neukojitelným.

Pouze stárnoucí Stenwold Maker, šéf špionáže, řemeslník a politik, vidí, že dlouhá doba míru je u konce. Na jeho ramenou tedy spočívá úkol otevřít oči svému lidu dříve, než černozlatá vlna zaplaví Nížiny a zničí vše, co jí bude stát v cestě.

Ale nejdříve musí zařídit, aby se on sám nestal další obětí Impéria.

Impérium černé a zlaté je spisovatelským debutem Adriana Tchaikovského, nadějného britského autora, a první část cyklu Stíny vědoucích. Tchaikovsky přišel s neotřelým nápadem – propůjčil svým knižním lidským hrdinům hmyzí schopnosti. Tím dokázal, že i dnes lze napsat kvalitní a originální fantasy, jejímž hlavním hybatelem není všemocná magie. Přidá-li se k neobvyklým postavám napětí, humor a dobrodružství jako v tomto případě, vznikne čtivá kniha vhodná pro bezmála každého čtenáře. Na své si přijde skalní příznivec fantasy románů i neznalec tohoto žánru. Začtěte se také do dlouho očekávané novinky na českém trhu a stejně jako tisíce dalších světových čtenářů budete i vy s napětím očekávat její pokračování. Stíny vědoucích vás totiž chytnou, a už nepustí…

Autor obálky Roman Kýbus.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 399,00 Kč
Série: Stíny vědoucích
Díl: 1


Pád vážky

Pád vážky

Tchaikovsky Adrian

Druhý díl fantasy série Stíny vědoucích.
První útok Vos se podařilo za značných obětí odrazit, ale Impérium pokračuje v expanzi do Nížin...
Začala válka a a v krvavých bojích se střetne magie prastarých ras vidoucích a moderní stroje
a technika ras vědoucích...   více informací

Není skladem
Druh zboží: Knihy > Fantasy

Cena: 314,00 Kč
Série: Stíny vědoucích
Díl: 2



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.