Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Řád

Pradorský Měsíc

Pradorský Měsíc

Asher Neal

První kontakt... ve stylu Řádu!
Řád je exkluzivní klub civilizací, které pronikly do kosmu. Je pedantický a byrokratický a jeho dominium zasahuje od centrální Země až do nekonečných hlubin galaktické prázdnoty. Když se ale Řád poprvé setká s mimozemským životem v podobě velkých a nepřátelských krabovitých masožravců nazývaných Pradoři, není pochyb, v co to nutně musí vyústit... v totální válku.
Řád i planety, které k němu nepatří, se snaží rychle vzchopit a přeměnit v militantní společnost. Kosmické lodi se utkávají v boji, orbitální stanice i celé planety jsou dobývány a drancovány, ale pro Jebela Kronga a Morii Salemovou, dva netypické hrdiny zachyceni v centru válečné vřavy, je tato válka mnohem víc, než jen střetem dvou kultur, víc než souboj techniky s brutální silou... je to pro ně osobní záležitost.
Román z časů, které předcházely událostem kolem agenta Cormaca a těm na planetě Spatterjay.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 199,00 Kč
Série: Řád
Díl: 1


Stín škorpiona

Stín škorpiona

Asher Neal

Iana Cormaka, který dospíval na sklonku války mezi lidským Řádem a zabijáckou mimozemskou rasou Pradorů, stále straší vzpomínka z dětství na zlověstný válečný stroj ve tvaru škorpiona a břemeno ztráty, na kterou se nepamatuje.
Po válce se Cormac upíše Zemské bezpečnostní centrále a je vyslán, aby pomohl nastolit nebo prostě udržovat pořádek na planetách zpustošených pradorským bombardováním.
Tam zjistí, že i když jsou Pradoři stejně vražední, jako byli vždycky, nejsou ani zdaleka tak zrádní nebo nebezpeční, jako mnozí lidé, z nichž někteří jsou mu blíž, než je mu milé.
Uprostřed trosek, které zůstaly po letech genocid, v sobě objevuje nadání pro chladnokrevné násilí a dozví se některé strašné pravdy o své vlastní minulosti, ale hlavně snaží se přežít, aby se jednou mohl pomstít.
Román časově zapadá mezi knihy Pradorský měsíc a V pavučině.
Brož., cca 240 str., obálka Steve Rawlings, překlad Marek Hrnčíř, cena 249 Kč, vyjde 26. června 2013.

  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 249,00 Kč
Série: Řád
Díl: 2


Technik

Technik

Asher Neal

SF román za světa Řádu.

Teokracie je poražena, ale mnoho lidí se nedokáže s vládou Řádu smířit...
Jeremiah Tombs je na černé listině...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 369,00 Kč
Série: Řád
Díl: 6



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.