Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Spatterjay

Cesta Sabla Keeche

Cesta Sabla Keeche

Asher Neal

Sable Keech je chodící mrtvola, jediný z mnoha, komu se díky nanotechnologii skutečně podařilo vstát z mrtvých. Uspěl proto, že byl nakažený spatterjayským virem, nebo protože byl do nádrže sterilizované mořeké vody, v níž byl dopraven ke svému zrození, uložen se zpožděním? Taylor Bloc chce vědět, jak to bylo, a proto rekonstruuje Keechovu poslední cestu. Chce i spoustu jiných věcí - obdiv, moc, slávu - a je ochoten udělat cokoliv, aby je získal.

Úlová mysl, pro lidskou rasu prakticky nepochopitelná, vyslala do tohoto nejistého světa svého agenta. Jde mu o to, aby získal jistý smrtelný jed sprin? Pokud ano, musí mu v tom Janer zabránit.
Samota Erlin, která stále zápasí s nudou nesmrtelnosti, si proti sobě poštvala značně nerudný exemplář Surmus titanicus a nezbude ji, než se vydat na nejpodivnější ze všech cest.

V hlubinách oceánu spatterjayský virus zmutoval způsobem, který poznamená všechny. Něco, co desetiletí spalo, se probouzí a na vodní planetě znovu propuknou dávné války.

A Snajpr, který už je deset let správcem Spatterjaye, konečně dostane nové tělo. Je mnohem lepší, než to staré: má výkonnější motory a mocnější zbraně, silnější pancíř.

Bude se mu hodit.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 259,00 Kč
Série: Spatterjay
Díl: 2


Cesta Sabla Keeche ant.

Cesta Sabla Keeche ant.

Asher Neal

Druhé pokračování SF série o planetě Spatterjay.
Stav: slušný.   více informací

Není skladem
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 200,00 Kč
Série: Spatterjay
Díl: 2


Orbus

Orbus

Asher Neal

Třetí kniha ze SF cyklu o planetě Spatterjay
Orbus je jeden ze Starých kapitánů a když přijímá práci na lodi Štítník, netuší, že jako černého pasažéra veze válečného
robota Snajpra.
Orbus se snaží uniknout před vlastní násilnickou minulostí, ale nedaří se, nepřátelé, staří i noví se houfují a nevyhnutelný
střet se blíží...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 299,00 Kč
Série: Spatterjay
Díl: 3



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.