Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Agent Cormac

V pavučině ant.

V pavučině ant.

Asher Neal

Nejenom lidé vědí, co je to nenávist...
Teleportace jistého technika rychlostí blízkou světla způsobí na planetě Samarkand termojadernou explozi, která zabije tisíce lidí a úplně zničí rozběhnutý terraformační proces. Zemská centrála vyšle agenta Cormaka, aby případ vyšetřil.

Jelikož však třicet let připojení na síť začíná negativně ovlivňovat Cormakův pocit sounáležitosti s lidstvem, musí se pokusit případ vyřešit bez její pomoci. Naštěstí pořád ještě má svůj inteligentní šuriken - vrhací hvězdici s vlastní osobností - stejně jako bojové androidy třídy Golem a silné spojence ve dvojici drakomanů. Proti němu však stojí vraždící psychopat podporovaný upravenými žoldáky a zabijáckým robotem nazývaným pan Jeřáb.

Na Samarkandu mezitím zavládla třeskutá zima a navíc byla odhalena sabotáž. Hlavním podezřelým je mimozemská entita, která sama sebe nazývá Drak - ten však před očima svědků sám sebe před sedmadvaceti lety zničil. Nyní je objeven mimozemský artefakt střežený obludným zabijákem - ale jak se oba dostali tam, kde teď jsou? A proč byl vlastně zničen runsibl na Samarkandu?

Na tyto otázky musí Cormac najít odpovědi a přitom se vyhnout nechtěné pozornosti ze strany pana Jeřába. Než tento případ skončí, někdo musí být potrestán.
Stav: výborný   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 250,00 Kč
Série: Agent Cormac
Díl: 1


Hranice řádu

Hranice řádu

Asher Neal

Vítejte na planetě, kde nedokážete popadnout dech... ani kdyby vám to příšerná místní fauna dovolila...

Kosmická stanice Miranda byla zničena nanomyceliem a povaha sabotáže naznačuje, že je do ní nějakým způsobem zapleten mimozemský biokonstrukt, který si říká Drak - tvor stejně nevypočitatelný, jako je obrovitý.

Agent Ian Cormac, který má s touto entitou největší zkušenosti, tak dostává nový úkol - vyšetřit katastrofu a při té příležitosti posoudit statut nedaleké planety Masada, místa na hranici, kde se vliv Řádu střetává s tendencemi separatistů.

Dlouhodobé povstání na Masadě nemůže vystoupit z podzemí, neboť otrocké obyvatelstvo je drženo v porobě orbitálními laserovými systémy ovládanými Teokracií z válcových světů nad planetou a skutečností, že nemůže bezpečně opustit pracovní tábory. Divoká krajina na Masadě totiž postrádá vzduch dýchatelný pro lidi, zato oplývá nestvůrnými predátory.

Tím největším mostrem, které čeká na svou příležitost, je však člověk, pro něhož se agent Cormac a to, co ztělesňuje, stává úhlavním nepřítelem. Ale... je to vůbec ještě člověk?
  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 259,00 Kč
Série: Agent Cormac
Díl: 2


Mosazňák

Mosazňák

Asher Neal

Na primitivní planetě Cull, která stojí mimo Řád, honí moderní potulný rytíř jménem Anderson draka. Netuší, že daleko od něho vzkřísil jiný člověk - byť má nyní v sobě víc techniky lidskosti - mosazný vraždící stroj jménem „pan Jeřáb", aby mu pomohl při podobné štvanici, která však obsáhne mezihvězdné války. Když agent Cormac zjistí, že jeho starý nepřítel stále žije, vydá se ho pronásledovat na palubě útočné lodi Jack Ketch.

Pro obyvatele Cullu představuje každý den boj o přežití na planetě hemžící se dravými hmyzími monstry, přesto však vytrvávají a pomalu budují průmyslovou základnu, která jim snad pomůže dosáhnout kosmické lodě předků, stále ještě obíhající vysoko nad nimi. Pomáhá jim bytost, která si říká Drak, její motivy jsou však přinejmenším problematické. A jako by to nestačilo, planeta, která tisíce let nepoznala geologickou aktivitu, trpí čím dál silnějšími zemětřeseními. Pan Jeřáb se mezitím zarputile snaží uniknout své minulosti, na kterou nedokáže zapomenout, ale ani si ji není schopen řádně vybavit. Proto dál pátrá po příčetnosti, kterou může najít v příštím okamžiku, ale také se mu to nemusí podařit dalších tisíc let...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 300,00 Kč
Série: Agent Cormac
Díl: 3


Agent Řádu

Agent Řádu

Asher Neal

Mezi Řádem a osm set let vzdálenou budoucností se otevře runciblová brána a ti, kdo přes ni procházejí, jsou podle všeho vysláni, aby odvedli Tvůrce zpět do jeho domova v Malém Magellanově mračnu. Jakmile tito cizinci bezpečně projdou, brána se rychle začne zavírat, protože v patách mají něco zlého. Nakonec je brána svržena do blízkého slunce.
Od těch, kteří prošli, se agent Cormac dozví, že civilizace Tvůrců byla zničena zhoubným virem známým jako džainská technologie. Samozřejmě se naskýtá otázka: proč doopravdy byl Drak, obří biokonstrukt Tvůrců, poslán do Řádu a proč se džainský uzel náhle ocitl v rukou někoho, kdo by s ním mohl natropit nejvíce škody? Mezitím entita nazývaná Vyslanec rozmisťuje zhoubné džainské uzly a útočná loď odpadlíků Srdcový král se mimo hranice Řádu setká s něčím velice zlým...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 279,00 Kč
Série: Agent Cormac
Díl: 4


Hraniční válka

Hraniční válka

Asher Neal

Pátý díl SF série Agent Cormac.
Agent Cormac je vyslán, aby prošetřil útok bytosti Erebus /vzniklé splynutím mnoha UI a ovládající smrtící
džainskou technologii/ na zemědělskou planetu Klurhammon, kde zahynuly miliony civilistů...
Další útoky motivují i další z nejmocnějších zabijáků Řádu, aby i oni zapojili své síly...
Cormac se snaží potají ovládnout svoji nalezenou schopnost a zároveň začíná pochybovat o důvodech
své mise a jejich skutečném významu...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 369,00 Kč
Série: Agent Cormac
Díl: 5



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.