Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Polaris

01 Čarodějem sobě navzdory

01 Čarodějem sobě navzdory

Stasheff Christopher

Stav: velmi dobrý.

První část humorné fantasy série.
  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 150,00 Kč
Díl: 1


05 Čaroděj putující ant.

05 Čaroděj putující ant.

Stasheff Christopher

Tentokrát jde všechno rychle. Už na třetí stránce knihy jsou Rod Gallowglass a jeho žena Gwen prohozeni časoprostorovou bránou a ocitají se na vězeňské planetě Wolmar, 500 let před Rodovým narozením. Situace není růžová. Rod a Gwen jsou spolehlivě izolováni od svých dětí a planety Gramarye vůbec, PAST se právě ujímá vlády nad Terranskou sférou a navíc mají dřív, než prožijí ve vyhnanství první den, na krku obvinění z vraždy. Naštěstí brzy najdou přátele (např. nám již dobře známého neandrtálce Yoricka). I přes jejich pomoc však mají před sebou nelehkou cestu, která je postupně zavede na rekreační planetu Otranto a nakonec i na Terru, do samotného hlavního stanu PASTi…

5. díl série Čaroděj

Stav: nová   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 100,00 Kč


06 Čaroděj se ztratil! ant.

06 Čaroděj se ztratil! ant.

Stasheff Christopher

Na planetě Gramarye se věda snoubí s magií. Rod Gallowglass a jeho žena Gwen jsou uneseni do alternativního vesmíru a starost o obranu Gramarye před agenty z budoucnosti zůstává na jejich dětech. Ty spolu s robotickým koněm Fessem a skřítkem Pukem vytvoří sice neobvyklý, ale velice efektivní tým, v němž úspěšně čelí všem nebezpečím.

6. díl série Čaroděj

Stav: velmi dobrý, jako nová   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 100,00 Kč
Díl: 6


07 Čaroděj kacířský ant.

07 Čaroděj kacířský ant.

Stasheff Christopher

Na planetě Gramarye, kde věda a magie existují vedle sebe, se znovu objevuje nepřítel. Tentokrát si vytkl za cíl pokoušet církev vidinou moci a vehnat ji do války proti Koruně. Pouze čaroděj Rod Gallowglass ho může zastavit – nebo shořet na hranici jako kacíř…

7. díl série Čaroděj

Stav: nečtená   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 60,00 Kč
Díl: 7


08 Úniková rychlost ant.

08 Úniková rychlost ant.

Stasheff Christopher

Demokracie v Mezihvězdných dominiích voličů se hroutí a strana LORDI připravuje převrat. Pokud se Darovi a Samantě nepodaří doručit své poselství na Terru včas, nic nezabrání silám totalismu v převzetí moci. A všechny policejní patroly ve vesmíru dostaly hlášení, že jsou nebezpeční telepaté, které je třeba zastřelit bez vyzvání! Předehra k cyklu Čaroděj sobě navzdory. Úniková rychlost, vypráví o tom jak a proč původní kolonisté Gramarye opustili Zemi. Příběh, který je vzrušující sám o sobě, vás uvede do jednoho z nejoriginál­nějších a nejpromyšlenějších sci-fi světů.

Stav: jako nová   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 100,00 Kč
Série: Čaroděj
Díl: 8


Agent Řádu

Agent Řádu

Asher Neal

Mezi Řádem a osm set let vzdálenou budoucností se otevře runciblová brána a ti, kdo přes ni procházejí, jsou podle všeho vysláni, aby odvedli Tvůrce zpět do jeho domova v Malém Magellanově mračnu. Jakmile tito cizinci bezpečně projdou, brána se rychle začne zavírat, protože v patách mají něco zlého. Nakonec je brána svržena do blízkého slunce.
Od těch, kteří prošli, se agent Cormac dozví, že civilizace Tvůrců byla zničena zhoubným virem známým jako džainská technologie. Samozřejmě se naskýtá otázka: proč doopravdy byl Drak, obří biokonstrukt Tvůrců, poslán do Řádu a proč se džainský uzel náhle ocitl v rukou někoho, kdo by s ním mohl natropit nejvíce škody? Mezitím entita nazývaná Vyslanec rozmisťuje zhoubné džainské uzly a útočná loď odpadlíků Srdcový král se mimo hranice Řádu setká s něčím velice zlým...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 279,00 Kč
Série: Agent Cormac
Díl: 4


Aloha z pekla

Aloha z pekla

Kadrey Richard

Třetí díl série o Sandmanu Slimovi, který se vrátil z pekla, aby se pomstil - v prvním díle.
Ve druhém se dokázal vypořádat se záplavou zombií a ještě dělat Luciferovi bodyguarda.
Jenže věci stále nejsou v pořádku - Lucifer se vrátil do nebe, Bůh si vybral dovolenou a šílený zabiják vyhlásil válku
peklu i nebi. Sandman Slim se tedy musí vrátit do pekla, i když to je to poslední místo, kde by se chtěl ocitnout...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 319,00 Kč
Série: Sandman Slim
Díl: 3


Američtí bohové

Američtí bohové

Gaiman Neil

Stín strávil tři roky ve vězení, kde se držel zpátky a snažil se přežít. Všechno co chtěl, bylo vrátit se do náručí své milující ženy a po zbytek života se vyhýbat malérům. Několik dní před svým propuštěním se však dozvídá, že jeho manželka zahynula při automobilové nehodě. Svět se pro něj změnil v chladné místo.
V letadle, cestou na pohřeb, se Stín setkává s postarším mužem, který si říká pan Středa, a ten mu nabídne práci. Stín, muž, který už nemá co ztratit ji nakonec přijme.
Pracovat pro tajemného Středu však není bez rizika a Stín brzy zjistí, že jeho místo ve Středových plánech je mnohem nebezpečnější, než si kdy představoval. Podniká rušnou cestu tajemným světem Ameriky, jak ji nezná, a jeho společníky jsou mimo jiné i vražedný Černobog, charismatický pan Nancy nebo půvabná Ester - ti všichni navíc vědí o něm víc, než on sám.
Postupně se Stín dozvídá, že minulost neumírá, že každý - jeho mrtvou ženu nevyjímaje - má svoje tajemství a že sázky jsou vyšší, než si kdo dokáže představit.
Schyluje se k bouři epických rozměrů. Stín a Středa se stávají centrem konfliktu starého jako lidstvo samo. Pod povrchem každodenního života se schyluje k válce - a bojovat se bude o samotnou duši Ameriky...

Vydání k X. výročí, autorem preferovaná verze.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 369,00 Kč


Anansiho chlapci

Anansiho chlapci

Gaiman Neil

Bůh je mrtev. Ať žijí jeho děti.
Když dá otec Tlustého Charlieho někomu jméno, žádná síla mu ho neodlepí. Jako když pojmenoval Tlustého Charlieho ‚Tlustý Charlie'. Dokonce ani teď, po dvaceti letech, se nemůže Charlie Nancy zbavit svého přídomku, jednoho z mnoha zahanbujících ‚darů', kterých se mu dostalo od jeho otce ještě předtím, než padl mrtvý k zemi na pódiu při karaoke a úplně tak zničil Charliemu život.
Pan Nancy zanechal Tlustému Charliemu také různá překvapení - jako například když u jeho dveří jednoho dne zazvonil vysoký pohledný cizinec, který je podle všeho jeho bratr. Ačkoliv se od Tlustého Charlieho liší jako den od noci, ukáže mu, jak si užít nějakou tu legraci, přesně ve stylu jejich draho zesnulého starouška táty. A život začne být pro Tlustého Charlieho najednou velice zajímavý.
Protože víte, Charlieho otec nebyl jen tak obyčejný taťka. Byl to Anansi, šejdířský pavoučí bůh. Anansi je duchem vzpoury - dokáže zvrátit sociální řád, vytvořit bohatství jen tak z ničeho, nebo úplně zblbnout ďábla. Někteří říkají, že by dokázal přechytračit i samotnou Smrt.
Kniha, ve které se dozvíte, odkud pocházejí bohové, a jak přežít vlastní rodinu.

  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 269,00 Kč


Andělské zrcadlo

Andělské zrcadlo

Barnett David

Praha současnosti: ve strouze se probudí muž bez jakýchkoliv vzpomínek na minulost, jeho paměť je nepopsaný list. Ujme se ho skupinka ekoaktivistů, kteří jej pojmenují 'Poutník' a postupně jej vtáhnou do svých plánů na vyvolání nepokojů při blížícím se summitu výrobců ropy N15. Praha v roce 1584: ve strouze se probudí muž bez vzpomínek, připojí se k poselstvu z Anglie a je přijat na dvůr Rudolfa II. Melancholický císař obklopený intrikány, podvodníky a šarlatány mu dá jméno 'Poutník'… A v zářícím městě na pokraji věčnosti upadne bytost vyššího řádu za své nekonformní názory v nemilost. Tři příběhy se vzájemně proplétají a zatímco se jejich protagonisté postupně profilují a odhalují svou pravou povahu, kniha spěje k překvapivému rozuzlení.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 239,00 Kč


Autor! Autor!

Autor! Autor!

Asimov Isaac

Stav: velmi dobrý, zkosený hřbet   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 250,00 Kč


Až budou viset

Až budou viset

Abercrombie Joe

Jak uhájit město, které je v obležení nepřátel a zamořené zrádci, když se vašim spojencům nedá ani v nejmenším věřit a váš předchůdce beze stopy zmizel? Před takovými vyhlídkami by nejraděj utekl i mučitel – jen kdyby dokázal udělat krok bez pomoci hole – a inkvizitor Glokta se potřebuje dobrat k odpovědím dřív, než guršská armáda zaklepe na městské brány.
Seveřani se přehnali přes hranice Anglandu a po celé zmrzlé zemi rozsévají oheň a smrt. Korunní princ Ladisla je připraven zahnat je zpátky a vydobýt si neutuchající slávu. Má to jen jediný háček: že vede tu nejhůř vyzbrojenou, nejhůř vycvičenou armádu s nejhorším velením na světě.
A Bayaz, První z mágů, vede skupinu neohrožených dobrodruhů na velmi nebezpečnou misi přes ruiny minulosti. Nejnenáviděnější žena Jihu, nejobávanější muž Severu a nesobečtější hejsek Království tvoří podivné společenstvo, ale potencionálně smrtící – pokud by se přestali tolik navzájem nenávidět.
Pradávná tajemství budou odkryta. Budou vybojovány a prohrány krvavé bitvy. Nejhorším nepřátelům bude odpuštěno – ale teprve až budou viset.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 399,00 Kč
Série: První zákon
Díl: 2


Barbar Ronan

Barbar Ronan

Bibby James

Ronan - Hezoun, hromotluk, hrdina. Muž s posláním. "Silná byla jeho paže, ostrý jeho meč a věhlasná pověst válečníka."
Tarl - Zásadovost, odvaha a loajalita - to jsou slova, která by ani nedovedl vyslovit. Autor Celosvětového průvodce po chlastu zdarma: "Orci jsou asi tak stejně příjemní jako tasemnice, až na to, že nemají žádné dobré stránky. A co je ještě horší, nikdy nezaplatí rundu."
Tyson - Nebojí se utkat s těmi nejmocnějšími démony, klidně si to rozdá s největšími siláky v páce a přepije i Tarla. Pouze Koťátko, pekelný oslík, dokáže Tyson přimět, aby se alespoň zamyslela nad zásadou 'nejdřív měř a teprve pak udeř'. Vzhledem k jeho zálibě v šunkové pizze a lidských zadnicích se není co divit - Koťátko je bezpochyby síla, se kterou se vyplatí počítat.
V dobrodružství Zpívajícího meče donutí pomsta naše hrdiny postavit se samotnému Nekrosovi, vrahovi Ronanova otce, a za tím účelem se spolčit s čarodějem Antraxem, jehož schopnosti jsou jen o málo lepší než nulové (pokud ovšem dáte na názor silně vyšinutého osla). Ronan musí získat Zpívající meč a zlého čaroděje Nekrose zabít, ale jestli tím celá záležitost skončí, to ukáže až čas. Vzhledem k tomu, jak to v podobných případech chodí, se o tom dá s úspěchem pochybovat...   více informací

Není skladem
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > Horor

Cena: 179,00 Kč
Série: Barbar Ronan
Díl: 1


Blábol a jiné příběhy

Blábol a jiné příběhy

Asher Neal

Sbírka SF povídek z Asherova vesmíru vzdálené budoucnosti.
A protože Asherův vesmír je nářez, jsou nářezem i jeho povídky...   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 289,00 Kč


Brána ze slonoviny, brána z rohu

Brána ze slonoviny, brána z rohu

Holdstock Robert

Stav: čtená, hřbet zešikmený.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT
Knihy > AKCE

Cena: 400,00 Kč
Série: Les mytág
Díl: 6


Cesta Sabla Keeche

Cesta Sabla Keeche

Asher Neal

Sable Keech je chodící mrtvola, jediný z mnoha, komu se díky nanotechnologii skutečně podařilo vstát z mrtvých. Uspěl proto, že byl nakažený spatterjayským virem, nebo protože byl do nádrže sterilizované mořeké vody, v níž byl dopraven ke svému zrození, uložen se zpožděním? Taylor Bloc chce vědět, jak to bylo, a proto rekonstruuje Keechovu poslední cestu. Chce i spoustu jiných věcí - obdiv, moc, slávu - a je ochoten udělat cokoliv, aby je získal.

Úlová mysl, pro lidskou rasu prakticky nepochopitelná, vyslala do tohoto nejistého světa svého agenta. Jde mu o to, aby získal jistý smrtelný jed sprin? Pokud ano, musí mu v tom Janer zabránit.
Samota Erlin, která stále zápasí s nudou nesmrtelnosti, si proti sobě poštvala značně nerudný exemplář Surmus titanicus a nezbude ji, než se vydat na nejpodivnější ze všech cest.

V hlubinách oceánu spatterjayský virus zmutoval způsobem, který poznamená všechny. Něco, co desetiletí spalo, se probouzí a na vodní planetě znovu propuknou dávné války.

A Snajpr, který už je deset let správcem Spatterjaye, konečně dostane nové tělo. Je mnohem lepší, než to staré: má výkonnější motory a mocnější zbraně, silnější pancíř.

Bude se mu hodit.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 259,00 Kč
Série: Spatterjay
Díl: 2


Cesta Sabla Keeche ant.

Cesta Sabla Keeche ant.

Asher Neal

Druhé pokračování SF série o planetě Spatterjay.
Stav: slušný.   více informací

Není skladem
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > ANTIKVARIÁT

Cena: 200,00 Kč
Série: Spatterjay
Díl: 2


Cizí království

Cizí království

Kearney Paul

Stav: výborný, nečtená.

Román Cizí království je příběhem spisovatele, který si vymyslí vlastní svět, aby pak s hrůzou zjistil, že skutečně existuje – odvyklý motiv, který Kearney zpracoval s neobvyklou nápaditostí.
Překlad Helena Nevřelová.   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > ANTIKVARIÁT
Knihy > AKCE

Cena: 60,00 Kč


Člověk

Člověk

Asher Neal

Ze svého dávného vězení se osvobodí džainská válečná loď disponující smrtící technologií. Jejím cílem je dopadnout svého starého protivníka Klientku a zničit při tom všechny, kdo se jí postaví do cesty. Lidé i Pradoři měli za to, že Džainové dávno vyhynuli. Jejich nemesis je teď ale zpátky a Orlandine se musí připravit na obranu lidstva. Uvědomuje si, že bez Klientčiných vědomostí nemá šanci – jenže je vždycky nepřítel vašeho nepřítele vaším přítelem? Zemská centrála a Pradoři uzavřou tváří v tvář zkáze mrzuté spojenectví. Jak si džainská válečná loď razí cestu napříč galaxií, zdá se nezastavitelná.
Pro Orlandiným je neutralizovat džainské zbraně životní prací, takže jestli nad ní nedokáže triumfovat ona, nedokáže to nikdo. Co když se ale sama stane tím, co přísahala zničit?   více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Sci-fi
Knihy > AKCE

Cena: 449,00 Kč


Ďábel v zeleném

Ďábel v zeleném

Chadbourn Mark

  více informací

Koupit
Druh zboží: Knihy > Fantasy
Knihy > AKCE

Cena: 259,00 Kč
Série: Doba Temna
Díl: 1



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.