Nejstarší specializované knihkupectví SF&F.

Hanami

Balzamovač 2

Balzamovač 2

Mihara Mitsukazu

Každý, kdo ztratil někoho blízkého, se musí vyrovnat s pocitem žalu a prázdnoty. Jiným způsobem trpí matka, které umřelo dítě, jiným žena, která se navždy loučí se svým milým. Přizpůsobit se nové situaci bývá velmi těžké, někdy přímo nemožné. Stávají se rovněž případy, kdy něčí smrt umožňuje živým pozůstalým začít novou životní etapu.

Mamiya Shinjurō prostřednictvím vykonávání své práce pomáhá víc žijícím pozůstalým, než mrtvím osobám. Jednou také on potřeboval porozumění a akceptaci. Tehdy se na jeho cestě vyskytla excentrická a neobyčejná osoba.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 220,00 Kč
Série: Balzamovač
Díl: 2


Balzamovač 3

Balzamovač 3

Mihara Mitsukazu

Někdy musí člověk něco ztratit a teprve pak pochopí, jak důležité to bylo. Bohužel, některý lidé musí nejprve osamět, aby pochopili že to, co vlastnili, bylo opravdu jedinečný.
Konflikt s otcem, smrt matky, smutné vzpomínky na dětství - Mamiyu ovlivnila řada věcí. Ale i přesto se stal balzamovačem.
Proč se rozhodl dělat práci, kterou tak strašně nenáviděl?   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy

Cena: 198,00 Kč
Série: Balzamovač
Díl: 3.


Město světel

Město světel

Asano Inio

Město světel je normální japonské sídliště. Jeho obyvatelé pracují, baví se, chodí do školy, žijí a umírají. Vlastně, poslední dobou skutečně spíše umírají, protože počet sebevražd je tu neúměrně vysoký. Skrývá snad toto přívětivé sídliště bez ohledu na své jméno nějaké temné tajemství?
Inio Asano se ve Městě světel přiklání k magickému realismu. Nahlíží do nejtemnějších zákoutí lidské duše a zároveň analyzuje a kritizuje současnou společnost. Jeho kresba je čistá a detailní a udiví vás absurdními vtipy, zakomponovanými do pozadí.

Tato kniha je vytištěna ve stylu „manga", v autentickém japonském formátu zprava doleva.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > AKCE

Cena: 275,00 Kč


Myšlenky smyšlenky 1

Myšlenky smyšlenky 1

Dainton Paul

Myšlenky smyšlenky je dvoudílná sbírka povídek inspirovaných japonským folklórem. Příběhy zasazené do současnosti otevírají čtenáři bránu do světa plného kouzelných bytostí, nadpřirozených událostí a svérázných postav. Občas vás vyděsí, nezřídka rozesmějí, ale ve většině případů překvapí nečekanou pointou.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy

Cena: 247,00 Kč
Série: Myšlenky smyšlenky
Díl: 1


Myšlenky smyšlenky 2

Myšlenky smyšlenky 2

Igarashi Daisuke

,,Myšlenky smyšlenky" je dvoudílná antologie povídek inspirovaných japonským folklórem. Příběhy zasazené do současnosti otevírají čtenáři bránu do světa plného kouzelných bytostí, nadpřirozených událostí a svérázných postav.
Občas vás vyděsí, nezřídka rozesmějí, ale ve většině případů překvapí nečekanou pointou.   více informací

Koupit
Druh zboží: Komiksy
Knihy > Antologie
Knihy > AKCE

Cena: 275,00 Kč
Série: Myšlenky smyšlenky
Díl: 2



RSS

Copyright © 2024 Wales Webové stránky: NETservis s.r.o.